Assassin’s Creed: Valhalla: talán mégis nagyobb lesz

Ellentmondó nyilatkozatok a Ubisofttól – azok után, hogy a közel-keleti kommunikációs vezetőjük lebecsülte a viking Assassin’s Creed világának méretét, most ennek ellenkezőjéről van szó.

Korábban arról volt szó, hogy a közösség visszajelzéseire építve az Assassin’s Creed: Valhalla nem lesz a sorozat legnagyobb tagja, mert sokan arról panaszkodtak, hogy az Assassin’s Creed: Odyssey mérete hatalmas volt. Most viszont Julien Laferrière nyilatkozott az északi kalandozások méretéről – ő Julien Chièze-vel, egy francia videojáték-zsurnalisztával beszélgetett az AC franchise új felvonásáról.

Szerencsénkre a Redditen lefordították a játék méretére vonatkozó szekciót. Chièze azt kérdezte, hogy az Assassin’s Creed-sorozat előző két részéhez, az Originshez és az Odyssey-hez képest mekkora méretű lesz a Valhalla: azonos, kisebb, nagyobb? Laferrière a válaszában azt mondta, hogy az Assassin’s Creed: Odyssey-vel összevetve talán egy kicsivel nagyobb lesz a viking felvonás, és bár nincsenek konkrét adatai (talán azért, mert állítólag a játék megjelenése után bővülhet a világ a DLC-kkel), Anglia és Norvégia nagyobb része is bejárható lesz, illetve lesznek titkos világok is.

Laferrière nem beszélhet ezekről a titkos világokról, de szerinte ezek is hozzájárultak a játék méretéhez. Nem lesz kicsi, de ambíciózusnak nevezte a cross-gen Assassin’s Creedet, ami szerinte rengeteg órányi játékmenetet fog kínánli azoknak, akik beruháznak rá az év végén.

Az Assassin’s Creed: Valhalla pontos megjelenési dátuma még nem ismert – október 15-e, 16-a volt pletyka korábban. PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PC-re (Ubisoft Store, Epic Games Store), Google Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül. Ha október közepe lesz a megjelenési időszak, akkor nem biztos, hogy a next-gen konzolok is akkor jönnek, így lehet, hogy először a többi platformon jelenne meg a játék… de még megcáfolhat minket a Sony és a Microsoft, ugyanis az új konzoloknak sincsen még konkrét indulási napja. (Októberi dátumot hallottunk már az Xbox Series X-nél, de a Sony már letagadta az őket érintő pletykát.)

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu