Paradise Lost: poszt-nukleáris lengyel történet PlayStation 5-ön is [VIDEO]

Lengyel nukleáris pofon – így is lehetne jellemezni a Paradise Lostot, amit megerősítettek PC (Steam) mellett PlayStation 5-re is.

Az All In! Games a nevükhöz illően mindent beleadott, amikor is nekiültek a Paradise Lost-nak. Ez a játék Unreal Engine 4-en fut, és belső nézetes lesz, benne pedig egy tizenkét éves fiú bőrébe bújunk, nem sokkal egy családi tragédia után. A kissrác felfedez egy náci bunkert – ez egy alternatív történelemben játszódó történet: a második világháború sosem ért véget…

A játék Steam oldala szerint 20 évnyi háború után (tehát 1959-ben?) a nácik egy nukleáris támadást indítottak, és ez örökre megváltoztatta az elfoglalt Lengyelországot. Kérdéses, hogy vajon egy új világ megszülethet-e a régi romjain. Vajon a 12 éves srác megtalálja, amit keres a náci bunkerben? Meg tud-e lelkileg küzdeni a családi tragédiájával?

Egy kiterjedt földalatti világot fedezhetünk fel (Metro, csak metró nélkül?), amiben a szokatlan, fejlett technológia keveredik a szláv folklórral és mitológiával. A múlt megismerésével módosíthatjuk a jelent – miközben a bunker történelmét átélhetjük, döntéseket kell hoznunk, és azok egyre jobban hatni fognak a játék karaktereire, sőt, a vizuális stílusra, a környezetre, illetve a hangeffektekre. Főképp ez az utóbbi elképzelés tűnik meglepően komolynak, de reméljük, hogy nem fognak túl nagyra törni a fejlesztők, hogy aztán a kivitelezésen bukjon el az egész. Ilyesmire azért talán már mindannyian láthattunk pár példát, és azért minden generációban van legalább egy ilyen nagyot álmodó, majd padlóra eső alkotás.

A Paradise Lost a jelenlegi tervek szerint 2020 végén fog megjelenni PC-re, illetve PlayStation 5-re, és valószínűleg Xbox Series X-re is. Sajnos a filmszerű teaserből még nem nagyon tudunk kiindulni, de az ötlet mindenféleképpen jónak hangzik. Érdemes lesz további részletekre várni a Paradise Lost-ról.

(A végén azért zárójelben megkérdezzük: vajon ki ellen volt ekkora harc húsz éven át? A szövetségesek ennyire nem tudták megemberelni magukat?)

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu