A Jurassic World: Dominion nem a trilógia zárása, hanem „csak a kezdet”?

MOZI HÍREK – Maga Frank Marshall, a Jurassic World filmek producere erősítette meg a Collidernek, hogy a Jurassic World: Dominion „egy új érát” indít majd el.

Frank Marshall egész pontosan úgy fogalmazott, hogy az továbbra is Colin Trevorrow által rendezett Dominion című film egészen biztosan nem finálénak találták ki, hanem „egy új korszak kezdetének”. „A dinoszauruszok most már köztünk élnek, és nagyon remélem, hogy ez egy jó ideig még így lesz” – nyilatkozta Marshall, amellyel sokak szerint arra célozott, hogy a jövőbeni sztorik most már az „új mindennapjaink” világában játszódhatnak, ahol majd az embereknek együtt kell élnie (vagy halnia…) a dinoszauruszokkal.

Marshall azt is hozzátette, hogy már három hete zajlott a forgatás, amikor a járvány beütött, viszont Marshall állítása alapján szerint Londonban ott állnak a díszletek, arra várva, hogy miután a brit kormány meghatározza az irányelveket, a stáb visszamehessen forgatni.

A Universal egyébként még nem is halasztotta el a film korábban kitűzött, 2021. június 11-i mozikba kerülését. A Jurassic World: Dominion főszereplői továbbra is Chris Pratten és Bryce Dallas Howard, illetve rajtuk kívül visszatért az első, Spielberg-film eredeti főszereplőhármasa is: Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum. Vajon várható utána a Jurassic World 4 is?

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu