Halo 3: nemsokára indul a nyilvános PC-s tesztelés

A Halo: The Master Chief Collection PC-s verziója rohamtempóval bővül – és a következő játék ismét olyasmi lesz, ami PC-re eredetileg nem is jelent meg.

A 343 Industries nem viccelt, amikor azt mondta, hogy lehetőleg idén szeretnék a Halo: The Master Chief Collection-t teljes egészében áthozni PC-re is az Xbox One-ról (és szerintünk egy Xbox Series X patch is majd jön). Már három játék elérhető a pakkban (Halo ODST, Halo Anniversary, Halo 2 Anniversary), és nemsokára itt a negyedik. Ezt Tyler „Postums” Davis, a 343 Industries közösségi koordinátora írta a Halo Waypoint fórumon.

Postums szerint a Halo 3 jelenleg az Insider Ring 1 tesztelésnél tart, azaz kb. a stúdión belül nyúzzák az eredetileg Xbox 360-ra 2007-ben megjelent játékot, ami kb. az Xbox 360 fénypontja is volt akkortájt. (Hatalmas visszhangot keltett a sajtóban…) Az Insider Ring 2-es tesztelés (vagy a stúdió kifejezésével élve repülés) jövő héten kezdődik. Ez azt jelenti, hogy a 343 Industriesnak segédkező partnerek is kipróbálhatják a Halo 3 PC-s átiratát. (Ez még Postums szerint is a szokásosnál jóval korábban fog megtörténni.)

Mikor jön a nyilvános tesztelés, azaz az Insider Ring 3? Június első felében. Tehát legkésőbb három héten belül már komolyabb nyilvános kínzópadon lesz Master Chief újabb története, és a 343 Industries is alig várja, hogy a közösség is részt vehessen a játék megjelenés előtti tesztelésében.

Itt nem csodálkoznánk, ha a Microsoft a háttérben szólt a 343 Industriesnak, hogy ezzel a talán túlzottan is nagy tempójú bővítéssel magukra tereljék a figyelmet, mert ugyebár a Halo Infinite, a sorozat új része az Xbox Series X nyitócímei között ott lesz valamikor az év végén (de az Xbox One, sőt, a PC is megkapja majd a játékot).

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu