Nem csak Mortal Kombaton és Injustice-en dolgozik a NetherRealm Studios

Mostanában csak ezen a két sorozaton dolgozott a NetherRealm Studios, de úgy tűnik, hogy valami mást is tervez a stúdió.

Ugye már nagyban zajlik a Summer Game Fest 2020, amit Geoff Keighley vezet. A legújabb közvetítésében Ed Boonnal, a NetherRealm vezetőjével és a Mortal Kombat atyjával beszélgetett, és itt Boon megerősítette, hogy többől áll nekik az élet, mint a Mortal Kombat és az Injustice. A Mortal Kombatról Boon azt mondta, hogy ez egyfajta állandó tényezővé vált az életében – nincs szó arról, hogy nos, ez az utolsó rész. Ilyesmi a már a Disney által birtokolt Marvel-filmek esetében is fennálló tényező.

Boon szerint a Mortal Kombaton és az Injustice-en kívül más dolgok is „a sütőben vannak”, de hozzátette, hogy mindig is örömmel dolgoznak a Mortal Kombat IP-n, főleg azért, mert a játékosok is nagyra becsülik az új részeket. Ezután jött a kötelező melldöngetés, mert a Mortal Kombat 11-et a leggyorsabban fogyó játéknak nevezte a sorozatban, de erre mi reflexből rávágjuk, hogy a játékipar fejlődik, így az eladások is növekedő tendencián vannak, így teljesen rossz elképzelés ilyen mértékben nyomon követni az értékesítéseket.

Persze fogalmunk sincs, hogy a NetherRealm Studios pontosan min is dolgozhat, de mivel a Warner stúdiójáról beszélünk, azért valahol le lehetne szűkíteni az egészet. Nem sok opció van, és a Mortal Kombat és Injustice párosán kívül csak mobilra fejlesztettek (mondjuk is, hogy miket: Batman: Arkham City Lockdown – 2011, Android, iOS; Batman: Arkham Origins – 2013, Android, iOS; WWE Immortals – 2015, Android, iOS).

Ha ezúttal nem mobilra csinálnak valamit, akkor ez mindenféleképpen egy next-gen (PlayStation 5, Xbox Series X, PC) projekt lesz. Talán maradnak a kaptafánál, és a DC univerzumból csinálnak valamit. Mondjuk egy Superman-játékot. Az érdekesen is hangzana, és a fejlesztőknek is valami teljesen új lenne, egyfajta felüdülés a monoton munkából.

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu