Metal: Hellsinger: ritmikus cross-gen FPS, kőkemény metállal [VIDEO]

Az IGN Summer of Gaming 2020 élő adása során bejelentettek pár játékot – ez is közéjük tartozik.

A Funcom lesz a kiadója a The Outsiders játékának, ami majdnem teljesen cross-gen lesz, hiszen PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül. A játékban részben ember, részben démon leszünk, és itt is a bosszúállás fog nagy szerepet kapni. Mi leszünk az Ismeretlenek (The Unknown) azzal a céllal, hogy átküzdjük magunkat a poklon, hogy végül a Vörös Bíróval (The Red Judge) harcoljunk. Minden legendának van egy dala, és a miénk metál stílusú lesz bosszúvággyal és pusztítással.

Nem véletlen ez a gondolat: ritmikus FPS-ről van szó. Ha a ritmusnak megfelelően sütjük el a puskát, az javítani fog a játékélményünkön: minél inkább a ritmusban maradunk, annál intenzívebb lesz a zene, aminek köszönhetően mi is erősebbek leszünk. A démoni fegyverek is természetesen jelen lesznek (erre egyremek példa a koponyákkal díszített kard), és mindegyik egyedi ultimate képességgel fog rendelkezni.

A történet a Steam oldal szerint epikus lesz, és legalább amiatt biztosan annak mondhatjuk, mert Troy Baker lesz annak a narrátora. Őt pedig minden nagyobb játékban hallhattuk mostanában (pl. a június 19-én PlayStation 4-re megjelenő The Last of Us Part II-ben is ő lesz Joel hangja). A sztori után pedig irány a ranglétra (leaderboard) csúcsa, vagy a Challenge mód, ahol a minél nagyobb pontszám elérése a cél. A sztori során amúgy nem csak tüzes lesz a kaland – hiába a pokol, lesznek azért eltérőbb régiók is (pl. Voke jeges világa). A játék mögött amúgy a Battlefield: Bad Company 2 vezető tervezője áll. A The Outsiderst David Goldfarb vezeti, aki amúgy a Battlefield 3 vezető tervezője és a Payday 2 rendezője is volt.

A Metal: Hellslinger a névhez hűen metal soundtrackkel érkezik, és több neves illető is hangját adta a dalokhoz (Matt Heafy (Trivium), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Björn Strid (Soilwork), and Alissa White-Gluz (Arch Enemy)), így a műfaj kedvelői talán nem fognak csalódni.

A Metal: Hellslinger 2021-ben jön PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu