Mortal Shell: nemsokára zárt bétát kap a Souls-klón [VIDEO]

A Playstack (a kiadó) és a Cold Symmetry (a fejlesztő) még áprilisban mutatta be a Mortal Shellt, ami nemsokára már a zárt béta állapotába jut.

Az IGN Summer of Gaming 2020 élő adásában elárulták, hogy a Mortal Shell július 3-a és 10-e között kap egy zárt bétát. Ebben a bétában két shell (test) lesz elérhető, és vagy a kalapács + véső párosát használhatjuk, vagy egy kardot (Hallowed Sword) vethetünk be a ránk törő lények kiirtására. Fallgrimban kezdődik a béta, és az első feladatunk az első shell megtalálása lesz. Ha bőrbe bújtunk (nem véletlenül Mortal Shell a játék neve), akkor a mártírok kriptáján (Crypt of Martyrs) szépen át kell küzdenünk magunkat, de a katakombában lesznek olyan titkok is, amiket a Cold Symmetry szerint jobb lenne békén hagyni.

Július 3-áig Twitteren, Facebookon, Instagramon, és a levelező listájukra feliratkozó játékosok között is osztogatni fognak béta kódokat. Azt javasolják, hogy a Discordon kövessük figyelemmel a fejlesztők által épp használni kívánt platformot. Aki PlayStation 4-en vagy Xbox One-on számítana a bétára, sajnos csalódni fog: a Playstack és a Cold Symmetry csak PC-n fog tesztelni július elején.

Lesz azért pár feltétel. Először is legyünk 18 évesek vagy idősebbek, kelleni fog egy internekapcsolat, és a kód beváltásakor el kell fogadnunk a felhasználói szerződést. A Mortal Shell zárt bétájának közvetítése és a képlopás belőle engedélyezett lesz, sőt, javasolják is a fejlesztők, mert amikor megnyitják a bétának szánt chat csatornát, ott szeretnék hallani a visszajelzéseket. Itt szeretnék a hibabejelentéseket is fogadni, és ha valamilyen problémába ütközünk, akkor próbáljuk meg lépésről lépésre megismételni azt, amit tettünk, hogy lássuk, ismét bekövetkezik-e az a bizonyos bug vagy glitch.

Egy dolgot viszont megtiltanak: a Mortal Shell adatbányászatáról nem szabad a Discord-szerverükön beszélni. Tutorialok, fájlmegosztás, információközlés a fájlokban talált dolgokról? Ezeket mind megtiltják. Nem akarja a Cold Symmetry, hogy lelőjük a poénokat a Mortal Shell végleges változatából. Ez mondjuk teljesen érthető.

A Mortal Shell valamikor a harmadik negyedévben (július-szeptember) fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (Steam). Souls-klón, de azért valamennyire egyedi.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu