Hitman III: sötétebb fordulatot vesz a 47-es ügynök [VIDEO]

Az IO Interactive hosszú idő után végre bejelentette, hogy készül a Hitman III, a trilógia befejező része.

Az IO Interactive saját bevallása szerint a Hitman III a World of Assassination (A bérgyilkosság világa) trilógiának befejező része lesz, és itt is világkörüli útra indulhatunk, természetesen sandbox stílusban. A 47-es ügynök is visszajön, és ezúttal az Ügynökségtől (Agency) Diana Burnwood is támogatni fogja a legfontosabb szerződésekben. A pároshoz még csatlakozik Lucas Grey is, a kopasz hősünk régóta elveszettnek hitt barátja is. A csapat célja a Providence partnereinek kiktatása lesz, de finomítaniuk kell a technikájukon a vadászat során.

A világ nem lesz már olyan, mint eddig (és ez a közhely a való életben is igaz ugyebár…). Hat igencsak részletes helyszínre számíthatunk, tele kreatív lehetőségekkel. A játék minden lépésünkre reagálni fog a világban, és emögött az IO Interactive Glacier technológiája áll. Ennek köszönhetően a dánok szerint eddig páratlan lehetőségeket és újrajátszhatóságot kapunk majd a 47-es ügynök új kalandjaiban.

Mattias Enstrom, a Hitman III rendezője azt mondja, hogy a trilógia befejező része az első két felvonáshoz képest jóval sötétebb hangnemet fog megütni. A fő Hitman élményen túl több meglepő elemmel készülnek. Hakan Abrak, az IO Interactive vezérigazgatója pedig eléggé büszke a játékra, amit ezúttal nem a Warner fog kiadni! (A Warner Bros. Interactive körül most amúgy is az eladással kapcsolatos pletykák repkednek…) A fejlesztő itt kiadó is lesz, így önkiadói projektről van szó – ilyesmivel próbálkozik a PlatinumGames és a Quantic Dream is (igaz, mind a két céget a kínai állampárti kapcsolatokkal bíró Tencent is megtámogatta…).

A Hitman III-ra sokat nem is kell várni, ha a koronavírus miatt nem lesznek további halasztások (ki tudja…) – a tervek szerint a triógia befejező része januárban érkezik cross-gen címként, így PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül a zongorahúrral hatékonyan gyilkoló kopasz vonalkódos karakter, akinek egy korábbi játéka, a Hitman Absolution most ingyenesen elérhető a GOG-on.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu