Quantum Error: nem sok esély az idei megjelenésre [VIDEO]

A TeamKill Media nem ad sok okot bizakodásra: ők maguk is azt mondják, hogy 2020 nem tűnik valószerű megjelenési időszaknak.

Kb. ötven kilométerre a kaliforniai parttól találhatjuk a Monad kvantumtechnológiai kutatóintézetet. Ezt megtámadja valami, amitől az épületegyüttes lángba borul, és biztonsági okokból lezárják az egészet. Kimegy egy segítségkérő hívás, amit aztán a kaliforniai San Francisco Garboa tűzoltó szakasza fogad. A Sturgis névre hallgató felettesünk kiküld minket (Jacob Thomas kapitányt) és partnerünket (Shane Costát) egy helikopterrel a Monadhoz egy eléggé egyszerűnek tűnő küldetéssel: az a célunk, hogy minél több embert megmenthessünk a lángoló épületekből, aztán szépen húzzuk el a csíkot. Persze az egyszerű mentőakciónak induló küldetésből más kerekedik ki: leereszkedünk a sötétségbe, és azt látjuk, hogy semmi sem az, aminek látszik. Milyen furcsa összefoglaló a háttértörténetről…

Nem is csoda, ugyanis eddig egy sci-fi horrornak nevezte a TeamKill Media a Quantum Errort, és ez a történeti jellemzés messze nem nevezhető annak. Mindegy is, a fejlesztők a Twitteren egy rajongói kérdésre azt mondták, hogy a megjelenés nagy valószínűséggel csak 2021-ben lesz esedékes, de szerintük még túl korai a részletekbe menniük. Ez virágnyelven azt jelenti, hogy a játék akár 2021 elején, mondjuk februárban is napvilágot láthat a PlayStation 5-ön, de ez a kijelentés kb. meg is erősíti, hogy ez a játék szinte kizárt, hogy végül a nyitócímek közé becsússzon az év végén, amikor is a nemrég bemutatott, hatalmas méretű PlayStation 5 (ebből két verzió lesz, a PlayStation 5 Standard Edition és a PlayStation 5 Digital Edition) napvilágot lát.

Úgyhogy a játék jónak tűnik, de jobb lenne mihamarabb elfelejtenünk a 2020-as rajtot. Addig is megnézhetünk egy új videót a Quantum Errorből, és érkezett pár kép is. Aki PlayStation 4-en játszaná a játékot, jobb, ha türelmes lesz: először PlayStation 5-re csinálják meg, és csak utána lehet szó a portról.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu