No More Heroes III: Suda51 egy oltári nagy troll [VIDEO]

Játszik velünk a japán fejlesztő, de valahogy ennek mégis megvan a sármja.

Szóval Japánban az NGPX (New Game+ Expo) élő közvetítés során az ottani fejlesztők bemutattak néhány játékot. A Grasshopper Manufacture régóta bejelentett és szintén régóta várt No More Heroes III is felbukkant itt, és most első alkalommal láthatunk játékmenetet. De nem úgy, ahogy szeretnénk: a lenti, alig két perces videóban felbukkan Goichi Suda, azaz Suda 51 is. Ő, aki chroma key-ezte a hátteret, így az egyszínű háttér helyére… berakta a következő játékának első játékmenet-videóját. Parádés…

A videóban Suda arról beszél, hogy játékosként ő is alig várja a játékokat, amiket az NGPX során bemutatnak, mert szerinte izgalmas látni a japán fejlesztők munkásságát. Mivel sokan most is otthon maradnak, szerinte többen is a játékokhoz nyúlnak, és ezzel ő is így van. Otthon dolgozik a játékain, és a családjával is sok időt tölt el, de a szabad idejében ő is játszik. Több játéka is van, amikhez még hozzá sem nyúlt. Itt néhány Nintendo Switch-es tokért nyúlt, majd kiemelte, hogy még a Super Mario Odyssey-t sem vitte végig. (Pedig az már több mint két és fél éve, hogy megjelent!) Az a célja, hogy mindegyiket végigjátssza. De azért letöltött pár indie játékot is az eShopról, és a mostani szituációban képes volt komolyan elmerülni a játékokban.

Suda azért bizakodó: szerinte a koronavírus-világjárvány egy olyan időszakot teremtett, amiben a játékosok igazán kiélhetik magukat, és bár tudja, hogy sok nehézség adódik, a játékok mégis bemutathatják a szórakoztató média erejét, és ez reménnyel tölthet el bennünket, nem beszélve az inspirációról, ami a jövőben nagyon hasznos lehet mindannyiunknak.

És nem tudunk haragudni Suda51-re: stílusosan megmutatta a játékot, amiből valószínűleg nemsokára többet is láthatunk a japán fejlesztő „jelenléte” nélkül is. A No More Heroes III elvileg idén fog megjelenni Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu