Johnny Depp nélküli női Karib-tenger kalózait készít a Disney, Margot Robbie-val a főszerepeben

MOZI HÍREK – A nemrég meglehetősen nagyot bukott, „csajos” szuperhősfilm: a Ragadozó madarak főszereplője, Margot Robbie és a film forgatókönyvírója is csatlakozott a projekthez.

Johnny Depp „kalózkorszaka” leáldozóban van, más szelek fújnak, miután a Disney bevonta a vitorláit az ex-feleségével, Amber Hearddel kapcsolatos botrányai miatt. Az fantasy és mesés elemekben bővelkedő kalózfilmsorozat mindegyik része amúgy óriási pénzügyi sikert aratott (a legutóbbi, egyébként elég gyenge Salazar bosszúját is beleértve), így nem csoda, ha a Disney nem akart lemondani az újabb folytatásról – ha kell, akkor politikai korrektség és a #metoo oltárán is feláldozva a sorozatot korábban életben tartó sztárját.

Az igazsághoz tartozik, hogy két film is készül: az egyik várhatóan egy reboot lesz és Ted Elliott, a sorozat veterán forgatókönyvírója, illetve Craig Mazin, a Csernobil és a készülő The Last of Us sorozat írója is dolgoznak rajta. Amennyiben ez a film tényleg reboot lesz, akkor várhatóan ebben sem szerepel majd Johnny Depp. Ugyanakkor a The Hollywood Reporter jelentése szerint készül egy másik film is, méghozzá a Ragadozó madarak sztárjával és írójával!

Valóban, a Harley Quinnt alakító „csodasztikus” Margot Robbie (akinek lássuk be: nem az volt a legjobb filmje…) és Christina Hodson forgatókönyvíró dolgoznak majd egy teljesen önálló, női főhőst bemutató, „csajos” kalózos filmen. A két készülő filmnek egyébként semmi köze egymáshoz, pusztán Jerry Burckheimer producer köti őket össze. A vélhetően majd kalóz „girl powert” hirdető film történetéről még nem sokat tudni, pusztán annyit, a sztori várhatóan nem sok ponton kötődik majd a Jack Sparrow szálhoz. Reméljük, ez a film jobb lesz és nagyobb sikert arat, mint a Ragadozó madarak.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu