Dying Light: Hellraid: ha már teljes játékként nem, DLC-ként felbukkan [VIDEO]

A belső nézetes hack ‘n’ slash legalább ilyen formában felbukkan a Techlandtől, akik érthetetlen – ámbátor becsületes – módon továbbra is kifejezetten támogatja a több mint öt éve megjelent Dying Lightot.

A Hellraid először a Dead Island modjaként indult Project Hell néven, de a 2013 májusi bejelentés már önálló játékként említette. Egy évre rá a PC-t, PlayStation 4-et és Xbox One-t jelentették be célplatformként és a saját gyártású (in-house) Chrome Engine 6 engine-t mondták fejlesztési környezetnek. 2015 májusában pedig jegelték az egészet, hogy a Dying Light fejlesztésére és bővítésére koncentráljanak. Bezárult a kör.

A Steam-oldal szerint senki sem tudja, hogy honnan jöttek ezek a játéktermi gépek. Egy nap a torony lakói hirtelen megtalálták őket a pincében egy váratlan, szokatlan áramkimaradás után. Felvitték őket onnan, mit sem sejtve: a masinák átjáróként szolgálnak egy másik világba. Egy teljesen új játékmódot kapunk, ami a jelenleg nem fejlesztett Hellraiden alapul.

Magunk mögött hagyhatjuk Harran utcáit, hogy a pokoli hordákon átvágjuk magunkat a középkori kardokkal, baltákkal és kalapácsokkal, miközben a helyszín is régies lesz (kőfolyosók, alig megvilágított kamrák). A démonokkal tele levő dungeon végigirtása és annak megismétlése jutalmakkal jár, és így javulhat a Hellraid rangunk is, amivel új fegyvereket ragadhatunk, és ezeket az alapjátékban is nekisuhinthatjuk a zombiknak. Ezt nem muszáj egyedül tennünk: akár maximum négyen is kooperatívan irthatjuk a démoni hordákat. Ha többen játszunk, a DLC igazodik hozzánk, és így ellenfelekből is több lesz.

A Dying Light: Hellraid DLC-nek már ára és megjelenési dátuma is van. Július 23-ától mehetünk irtani PlayStation 4-en, Xbox One-on, és PC-n (Steamen). Az ár 10 euró, tehát kb. 3500 forint. Amíg a Techland a Dying Light 2-n dolgozik (nagy a gyanúnk, hogy a PlayStation 4/Xbox One verziót kidobták, hogy PlayStation 5/Xbox Series X nyitócím legyen…), és amíg a Diablo IV-re várunk, ez is megteszi.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu