Menu

Jön a második, jelentős Doom Eternal update

Rengeteg javítással és Battlemode újításokkal jön a második frissítés, amiben úgy néz ki kedvünkre kigyilkolászhatjuk majd magunkat. Az id Software további részleteket is megosztott közelgő Castle Grayscale mini event-jükről.

Az id bejelentette Doom Eternal játékukhoz a második frissítésüket, maga a játék március vége óta elérhető PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Google Stadia-n.

A hosszú patch note alapján úgy tűnik, hogy igen sok mindent javítottak és jelentős mennyiségű tartalmat adtak hozzá a játékhoz, köztük is a Torrent nevű új Battlemode map-ot, ahol egy mocsaras útvesztő vár ránk.

A másik patch szintén a Battlemode-ot érinti, ugyanis javították az eddig észlelt hibákat, jelentősen növelve a stabilitást. Ebbe beletartozik a latency aktív kezelése a jobb játékos-párosítások miatt, a gombkombinációk támogatása minden egyes démonnál, és hibajavítás az olyan gyakori gondoknál, mint a hiányzó hang.

 

A Battlemode-on kívül sok démont alaposan megerősítettek, s teleszórták velük a singleplayer kampányt. Aggodalomra ugyanakkor semmi ok: ha a játék így túlontúl nehéznek bizonyul, akkor egyetlen fül kikapcsolásával lenyomhatjuk ezt az opciót a főmenüben. Ha pedig már itt tartunk, a fotó módon is javítottak, mégpedig jobb bevilágítással.

Ha ez a rengeteg kis finomítás nem lenne elég, az id Software információkat közölt érkező Doom Eternal event-jükről is, a Castle Grayscale-ről, merre július 2.-án kerül majd sor. Egy új névtáblát, két új skin-t és három ikont nyithatunk majd fel, ha teljesítjük a játék kihívásait. Állítólag ez most egy rövidebb event lesz, és sokkal inkább a következő nagy játékbeli eseményt készíti majd elő, mely a Hack to the Future 2 nevet kapta.

A fanok hallatták hangjukat, így a fejlesztő eltávolította a játékból Denuvo nevű védelmét.

A Bethesda idő közben felfedte, hogy a játékot a Fallout 76 elképesztő mennyiségű technikai bakijából tanulva halasztották el anno, s azóta is elkötelezett hívei annak, hogy kijavítsanak minden glitch-et.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu