Menu

Resident Evil 8 játékhossz, sok várható felfedezés

Egy friss pletyka szerint nem lesz panasz a Resident Evil 8-ra játékhossz tekintetében, s több lesz a felfedezés benne, mint a korábbi részekben.

A Capcom állítólag ezúttal nagyobb szerepet szán a felfedezésnek, rengeteg opcionális tartalommal a játék felszíne alatt. Legalábbis egy AestheticGamer nevezetű Twitter-felhasználó szerint, aki ismét megválaszolta a rajongók kérdéseit a közelgő túlélő-horror játékkal kapcsolatban.

 

A pletykák hosszabb játékra utalnak és több felfedezésre

A potenciális szivárogtató legfrissebb hírei szerint a Resident Evil 8 hosszabb lesz mint a Resident Evil 7, a Resident Evil 2 vagy a Resident Evil 3, mégsem lesz a leghosszabb játék a sorozat történetében. Több lesz a lehetőség a felfedezésre, rengeteg esetleges tartalom vár majd ránk, amennyiben rászánjuk az időt, hogy szétnézzünk a környezetünkben.

 

Íme még néhány érdekesebb dolog, amit említ a tag:

„Oké, még egy RE8 kérdés aztán meló. Nem tudom pontosan milyen hosszú lesz a játék, de igen megbízható forrásból tudom, hogy az RE Engine-re készült részek közül ez lesz a leghosszabb. Nem vagyok biztos benne, hogy az összes Resident Evil közül is a leghosszabb lesz majd, szerintem rövidebb lesz, mint a Resident Evil 6 / Resident Evil 4, de azt hallottam, hogy hosszabb, mint az RE7/RE2/RE3.”

„Lineáris és nyitott területek keverékéről van szó, ahol nagyobb figyelmet kap a felfedezés mint bármely korábbi RE-játékban, de a megközelítés némileg Souls-like, ugyanis egyes területek akár már a játék elején is elérhetőek ha ügyesek vagy jól felszereltek vagyunk, míg bénázva szétrúgják a valagunkat. Erről még később.”

A Resident Evil 8 PS5-re, Xbox Series X-re és PC-re érkezik 2021-ben.

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu