Resident Evil 8 játékhossz, sok várható felfedezés

Egy friss pletyka szerint nem lesz panasz a Resident Evil 8-ra játékhossz tekintetében, s több lesz a felfedezés benne, mint a korábbi részekben.

A Capcom állítólag ezúttal nagyobb szerepet szán a felfedezésnek, rengeteg opcionális tartalommal a játék felszíne alatt. Legalábbis egy AestheticGamer nevezetű Twitter-felhasználó szerint, aki ismét megválaszolta a rajongók kérdéseit a közelgő túlélő-horror játékkal kapcsolatban.

 

A pletykák hosszabb játékra utalnak és több felfedezésre

A potenciális szivárogtató legfrissebb hírei szerint a Resident Evil 8 hosszabb lesz mint a Resident Evil 7, a Resident Evil 2 vagy a Resident Evil 3, mégsem lesz a leghosszabb játék a sorozat történetében. Több lesz a lehetőség a felfedezésre, rengeteg esetleges tartalom vár majd ránk, amennyiben rászánjuk az időt, hogy szétnézzünk a környezetünkben.

 

Íme még néhány érdekesebb dolog, amit említ a tag:

„Oké, még egy RE8 kérdés aztán meló. Nem tudom pontosan milyen hosszú lesz a játék, de igen megbízható forrásból tudom, hogy az RE Engine-re készült részek közül ez lesz a leghosszabb. Nem vagyok biztos benne, hogy az összes Resident Evil közül is a leghosszabb lesz majd, szerintem rövidebb lesz, mint a Resident Evil 6 / Resident Evil 4, de azt hallottam, hogy hosszabb, mint az RE7/RE2/RE3.”

„Lineáris és nyitott területek keverékéről van szó, ahol nagyobb figyelmet kap a felfedezés mint bármely korábbi RE-játékban, de a megközelítés némileg Souls-like, ugyanis egyes területek akár már a játék elején is elérhetőek ha ügyesek vagy jól felszereltek vagyunk, míg bénázva szétrúgják a valagunkat. Erről még később.”

A Resident Evil 8 PS5-re, Xbox Series X-re és PC-re érkezik 2021-ben.

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu