Vesper: bejelentettek egy új puzzle-platformert PC-re [VIDEO]

A német Deck13 Interactive és a Cordens Interactive bejelentették utóbbi legelső játékát, a Vesper-t.

A game egy atmoszférikus 2D puzzle-platformer lesz, mely a ’90-es évek játékainak hangulatát igyekszik majd megidézni modern köntösben.

A történet szerint ezer évvel a titokzatos Vesper Protocol aktiválása után járunk egy ellenséges és sötét világban. Feladatunk egy kis robotot irányítva túlélni nálunk nagyobb társaink között, akik mind igyekeznek elpusztítani minket. Végső soron küldetésünk a Fény erejének megzabolázása lesz, s hogy döntsünk gépfajunk sorsa felett.

Az érdekesnek ígérkező játék biztosan nyújt majd néhány kellemes órát a műfaj rajongóinak.

 

Jöjjön a játék leírása a Steam oldaláról:

A Vesper egy új darab lesz a ’90-es évek ihlette, kultikus atmoszférikus platformer zsánerben, mely a lopakodásra és modern játékmechanizmusok ötvözésére épül majd. Seven egy kis android, aki elveszik a hatalmas, ijesztő világban, melyet a letűnt civilizáció romjai tarkítanak. Nincs sem ereje sem egyéb képessége ahhoz, hogy megküzdjön ellenségeivel, egészen addig a pillanatig, míg rá nem lel a Drive Gun nevű fegyverre, mely képes elszívni a fényt, sötétséget hozni létre, s uralni mások elméjét.

 

A játék kulcselemei:

  • Menekülj – A téged üldöző gépek között döntéseidet egy szempillantás alatt kell meghoznod. Bújj el üldözőid elől, osonj keresztül az ellenség vonalain, hogy végül elérd célodat.
  • Szívd el a fényt – Használd a Drive Gun-t hogy elnyeld a fény erejét, s sötét pontokat hozz létre melyekben elrejtőzhetsz. Az elnyelt fényt vezesd vissza ellenségeidbe, hogy portálokat nyiss meg, s halálos csapdákat aktiválj.
  • Irányíts – Irányítsd ellenségeidet a fénnyel, s szabadulj meg tőlük miután képességeiket kihasználtad. Vedd át az irányítást a sorsod felett, és döntsd el az Android-faj jövőjét.

 

Következzék a játék előzetes kedvcsinálója:

A Vesper 2021-ben érkezik PC-re.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu