Új játék a ReCore alkotóitól: íme a Where the Heart Is [VIDEO]

Idén télen új játék érkezik a ReCore fejlesztőitől Where the Heart Is címen, ahol a képzelet és a valóságos világ találkozik egymással.

Az Armature Studios gondozásában készülő cím különös utazásra invitál, melynek során bepillantást nyerhetünk egy személy életének különböző pillanataiba.

„Gyermekként lenyűgözött az az ötlet, hogy létezhet egy világ a miénken túl, amelyről egyszerűen csak nem tudunk. Ez egy visszatérő elem volt a kedvenc könyveimben és filmjeimben amelyeken felnőttem. Ezek egy része inkább volt fantasy, más részük sci-fi, de mindben ott volt az az érzés, hogy mindig valami új és váratlan várhat rád a következő sarkon. Olyasvalami ez, amit mindig is szerettem.” – mondta Todd Keller, az Armature Studios alapítója a PlayStation blog oldalán.

 

A képzelet és valóság összemosódik a történetben, ahol Whit életébe nyerhetünk bepillantást. Whit-et irányítva olyan elsőre könnyűnek tűnő, de valójában bonyolult döntéseket hozhatunk majd meg, amelyeket mindennapjaink során. Ezzel a módszerrel olyan egyedi történetet kreálnak a játékosnak, amely minden újrakezdéssel változni fog.

A Where the Heart Is egy utazásra invitálja a játékosokat, amelynek során egészen a bölcsőtől a sírig végigkísérhetjük életén Whit-et, keresztülmenve mindazon dolgokon, melyekből egy ember élete összetevődik: tragédia, boldogság, szórakozás és egyéb különös dolgok.

 

 

Az Armature Studios téli megjelenést tűzött ki PlayStation 4-re. A játék PS-exkluzív lesz.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu