PlayStation 4-re tartana a Metal Gear Solid HD Collection?

A pletykákra egy fejlesztő már reagált is.

A Redditről indult az a pletyka, hogy a Metal Gear Solid HD Collection (ami a második és harmadik részt tartalmazta PS2-ről, illetve a Peace Walkert PSP-ről PS3-on és X360-on) átköltözhet  PlayStation 4-re. A pletyka a fejlesztőnek az Armature Studiost nevezte meg (akik a PlayStation Vita portba besegítettek a Kojima Productionsnek – ők dolgoztak többek közt a Borderlands: The Handsome Collectionön).

A weboldaluk ugyanis a Metal Gear Solid HD Collection esetében feltüntette a PlayStation 4-et is (lásd kép), amire Jonathan Zamkoff, az Armature egyik fejese reagált a DualShockersnek: „Sajnos ez csak egy elírás volt az egyik webes fejlesztőnk részéről, és ez nem szivárgása, vagy megerősítése annak, hogy Metal Gear Solid HD Collection PlayStation 4-re jönne, vagy esetleg annak, hogy az Armature új MGS játékokon dolgozna.” A hibát már kijavították.

Korábban viszont írtunk már egy pletykáról, ami az első résszel kapcsolatos – annak szeptemberben lesz a 20. évfordulója Japánban. Esetleg a Konami ezen dolgozhat a háttérben…?

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu