Outriders: hogyan épül fel a sztorimód? [VIDEO]

A People Can Fly következő játékában: az Outriders-ben az Emmy-díjas és háromszor is BAFTA-díjra jelölt Inon Zur zenéjét hallhatjuk.

Tegnap második alkalommal ült össze a People Can Fly és a kiadó Square Enix, hogy az Outridersből egy közvetítés formájában új részleteket közölhessenek. A kiadó szerint egy masszív élményre számíthatunk, és nem csak a játék által kínált órák számára kell itt gondolni, hanem arra is, hogy mennyire messze utazunk a játék sötét sci-fi története során. Enoch világában minden rejtélyesen gyorsan fejlődött (kb. úgy kell elképzelni, hogy az evolúció milliószor gyorsabb mint normálisan…), ami révén a fejlődött lények az emberiség kiirtására törekednek. Az emberi kolónia is rejt magában titkokat, nem beszélve a dzsungelekről, a meg nem bocsátó sivatagokról, és közben nekünk is eléggé erős képességtárunk lesz, de persze lesznek olyan felfedezések is, amik állítólag mindent megváltoztatnak. Lényegében a struktúra úgy van felépítve, hogy mindig az utunkba essen valami, legyen szó egy fontosabb küldetésről, vagy esetleg egy mellékküldetésről – persze ehhez az is kell, hogy játszassa magát az Outriders, aminek nagy eséllyel Marvel-es háttere van.

Három videó érkezett. Az elsőben a sztorimódról van szó (ezt taglaltuk az imént), a másodikban a Pyromancer karaktertípus kap egy részletesebb bemutatót (aktív, passzív tulajdonságok, képességek, miként működnek egyes mechanikái), a harmadikban pedig Inon Zurt láthatjuk munkában: igyekszik emlékezetes taktusokat teremteni.

Zur szerint zeneszerzőként mindig is izgalmas közreműködni az új világok felépítésében és az új történetek elmesélésében. Úgy gondolja, hogy igazán szórakoztató volt a komolyabb zenekari hangzást keverni a futurisztikus hangdizájnnal, hogy a hullámvasútként is kezelhető sci-fi kalandban megfelelő dallamok szólaljanak meg, és ő is alig várja, hogy többet is megoszthasson belőle. (Csak pár játék, amiben hallhattuk már zenéit: Fallout 76, Fallout 4, Dragon’s Dogma, Dragon Age II, Crysis…)

Az Outriders – ahogy azt már az eleinte 2020 nyarára tervezett megjelenésnél is gyanítottuk… – cross-gen játék lesz. Valamikor az év végén érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PC-re (ezen belül is Steamre), PlayStation 4-re, és Xbox One-ra. PVP nem lesz, 25-30 óra lesz végigjátszani (de +2-3 óra lehet ha a kampány utáni tartalmakat is megnézzük), hat helyszínen bármelyik karaktertípusként játszhatunk, de a felszerelést egy ládán keresztül mozgathatjuk köztük. Nem nagyon lesz nyílt világú játék.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu