Hamarosan bejelentik a Flight Simulator zárt béta kezdetét [VIDEO]

A Microsoft ambíciózus szimulátora, a Flight Simulator már izzítja a hajtóműveket, hamarosan felszáll – indul a zárt béta.

A Flight Simulator zárt bétája hamarosan indul.

Az ambíciózus repülőgép-szimulátor hamarosan kipróbálásra bocsátja legújabb frissítését, az alpha 5 verziót július 9.-én, de nem ez az egyetlen dolog amire a repülőgépek szerelmesei aznap számíthatnak.

Miután az alpha 5 elstartolt, megkezdődik a munka a zártkörű béta teszttel. Az alpha 5-el érkezik még a béta kezdetének bejelentése. Az alpha 5 után a zárt béta következik.

 

 

A Microsoft Flight Simulator már melegíti a hajtóműveket az indulásra Xbox One-on és PC-n, habár még nem tudjuk, hogy pontosan mikor jön a játék. A rendkívül realisztikus gamen igen kemény munkát folytathatott az Asobo Studio, mert annak képei már-már fotórealisztikusnak hatnak.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu