Tales of Arise: néhány másodpercig ismét megmutatta magát [VIDEO]

Nem viccelünk – a Tales-sorozat legújabb felvonása, a Tales of Arise kb. négy (4!) másodpercig látható a Bandai Namco Studios legújabb promőciós videójában.

Erre mondjuk azt hümmögve, hogy ez igen – ez tényleg meglepően vicces a Bandai Namco-tól. A Tales of Arise-ot 2019 júniusában jelentette be a japán cég, és akkor még értelemszerűen csak PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re jelentették be a játékot. Azóta mi pedig már elég erősen gyanítjuk, hogy a Bandai Namco kapásból next-gen platformokra fejleszti (azaz a PlayStation 4 és az Xbox One párosát dobják, és PlayStation 5-re, illetve Xbox Series X-re teszik át a fejlesztést), vagy cross-gen címet faragnak belőle, hogy a jelenlegi konzolok mellett az év végén érkező, pontos megjelenési dátummal és hivatalos árazással nem rendelkező konzolok is megkapják a fejlesztők saját bevallása szerint „nagy belemerülést, immerziót kínáló élményt”, ami ráadásul „a sorozat újjászületéseként” szolgál majd.

A Bandai Namco amúgy nemrég (kb. két hete) halaszotta el a Tales of Arise megjelenési időszakát (ugyanis eddig sem rendelkezett megjelenési dátummal a játék). A közleményben Yusuke Tomizawa, a Tales of Arise producere azt állítja, hogy egy ismerős, de innovatív játékmenet-élményt szeretnének megvalósítani, de közben a technológiai bélyeget is meg kívánják nyomni, hogy a jó minőségű grafikával a veteránokat és az újoncokat is meglepjék. (Ezért pedig talán nem véletlenül sejtjük a next-gen konzolokat a halasztás mögött…)

Tomizawa hozzátette, hogy a koronavírus a fejlesztés egyes részeit (valószínűleg az audiót…) rosszul érintette, megvalósították az otthoni munka lehetőségét, hogy valamelyest adaptálják magukat a helyzethez, viszont több idő kell nekik, hogy az általuk kitűzött minőséget és élményt megvalósíthassák. Azt állítja, hogy a fejlesztőcsapat elszántsága megmaradt, és mindig a napkelte előtt van a legsötétebb.

De azért még mindig nem tudjuk felfogni, hogy a Bancai Namco miként mutatott valamit a játékból nem sokkal annak elhalasztása után.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu