Assassin’s Creed Valhalla kiszivárgott Boss Fight [VIDEO]

Azt ígérték, hogy frissen ránézhetünk majd az Assassin’s Creed Valhalla valódi tartalmi részére ezen a hétvégén a Ubisoft Forward digitális event során, de mindhiába: az emberek nem tudják kivárni a pillanatot, hogy hivatalos forrásból is láthassák az új AC-t játék közben, így a kíváncsiságukat kielégítendő, folyamatosan szivárognak a netre a különböző anyagok. Pár napja kiszivárgott a netre egy meglehetősen homályos és rossz minőségű 30 perc a játékból (amelyet azóta leszedettek), most pedig kaptunk 7 perc játékot sokkal élesebb képpel, melyen egy főgonosz-küzdelem látható néhány frankó hangulati elemmel, mint például időjárási effektek és sejtelmes fények.

Nézzétek meg ti is!

 

 

Elég jól mutat a kicsike – ami a viking hangulatot illeti, egyértelműen a Hellblade: Senua’s Sacrifice ugrik be róla. Nem követted az Assassin’s Creed Valhallát?

Íme a játék kulcselemei:

 

  • Vezess epikus támadásokat – Vezesd népedet masszív csapatokban az ellenséges szász seregek és erődeik ellen, terjeszd ki befolyásotokat jóval a településetek határain túlra. Vezess egy tengeri rabló bandát és csapj le villámsebesen ellenségeid hajóira, hogy megkaparintsd klánodnak az ellen kincseit!

 

  • Húsbatépő harcrendszer – Szabadítsd el a viking harcos kíméletlen harcmodorát, markolj mindkét kezeddel egy-egy baltát, kardot, vagy akár pajzsot az igazán nehézfiúk ellen. Válassz taktikát, tipord el az ellenségedet, szétzúzva testüket közelharcban, tűzd tele őket nyilakkal, csonkíts, rejtett pengéddel intézz el bárkit alattomosan.

 

  • Írd meg viking sagá-dat – A továbbvitt RPG mechanizmusok által az Assassin’s Creed Valhalla új eszközöket kínál ahhoz, hogy növekedj mint harcos és mint vezér. Légy befolyással a körülötted lévő világra, miközben új képességeket nyitsz fel, s olyan felszerelésekbe bújsz, melyek játékstílusodhoz illenek. Égesd fel az Anglián át vezető utat, miközben brutális ütközetekben veszel részt és gyilkos fosztogatásokat vezetsz, vagy hozz létre stratégiai szövetségeket, és győzz az elméd erejével. Minden döntésed, melyet a csatatéren vagy a tárgyalóasztalnál hozol újabb lépés a nagyság felé.

 

  • Növeld a településedet – Növeld és alakítsd át saját településedet, toborozz új klántagokat vagy építs fejleszthető épületeket. Szerezz erősebb harcosokat az oldaladra azáltal, hogy barakkokat építtetsz, fejleszd fegyvereidet a kovácsműhelynél, tetováltass magadra minden győzelmet, s szabd testre a játékodat számtalan módon.

 

  • Oszd meg az egyéni fosztogatódat – Hozd végre saját testreszabott zsoldos viking csapatot, akiket megoszthatsz aztán online, és részesülj a jutalomból te is, amikor barátaid oldalán harcolnak! Sorozz be más zsoldosokat, akiket barátaid a saját sagá-ikban hoztak létre, és add hozzá harci erejüket a tiédhez!

 

Az Assassin’s Creed Valhalla idén év végén érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, PS4-re és PS5-re. Számíts még több infóra a Ubisoft Forward eventen, ami vasárnap lesz. (Július 12.)

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu