A Square Enix új Tomb Raider-t regisztráltatott

Amerikában le lett foglalva a Tomb Raider Ultimate Experience brand a Square Enix által, elképzelhető, hogy Lara Croft legutóbbi trilógiája kap egy újrakiadást?

 

A Square Enix ezen a nyáron nem tart saját event-et. A rengeteg változtatással és átmozgósítással, melyet március óta a koronavírus okozott, a japán cég úgy döntött, hogy más rendezvényeken mutatják majd be most futó projektjeiket a nyár folyamán, s azt nézve , hogy hol tart a nyár, könnyen lehet hogy az egyik ilyen játék(csomag) le is lepleződött – mégpedig a Tomb Raider: Ultimate Experience.

 

A Tomb Raider Ultimate Experience név használatának jogait levédették Amerikában. A regisztráció a Square Enix-hez köthető, mégpedig először 2018-ban bukkant fel, de nyilvánosságra a közelmúltig nem került, amikor is frissítették, arra utalva ezzel, hogy hamarosan használni is fogják a nevet.

 

Sajnos, a márka újabb regisztrálása nem nyújt kellő betekintést a Tomb Raider Ultimate Experience természetébe. Most megy a spekuláció, hogy Lara legutóbbi trilógiája fog újra megjelenni, ugyanakkor a regisztráció mérete többre enged következtetni. Videójátékoktól egészen a karton és egyéb játékszerekig és oktatásban használt eszközökig annyi mindent regisztráltak, hogy lehetetlen pontosan belőni mire készülnek.

 

Talán szükségtelen is mondani, hogy mindez most csupán vad találgatás. Az elmúlt pár órában elkezdett egy állítólagos kiszivárgott reklám Ad is keringeni a neten, bár úgy tűnik hogy kamu, és rajongók csinálták, szóval a Tomb Raider Ultimate Experience-t érdemes pletykaként kezelni mindaddig, amíg a Square Enix hivatalos bejelentést nem tesz.

 

Mivel mást most nem tudunk erről mondani, így a hírt egy cikkajánlóval zárnám: nézzük meg, milyen utat is járt be Lara Croft születésétől napjainkig!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu