Ingyenes a Killing Floor 2!

Ha a Tripwire Interactive játéka nem lenne elegendő, idéznénk a klasszikust: van máááááásik.

A Killing Floor 2 főleg barátokkal jó: az európai zombiinváziót (bocsánat, nem ez a helyes kifejezés: Zed-inváziót…) hullámokban irthatjuk ki ebben az FPS-ben, és már 2015-ben is korai hozzáférésben (Early Access) elérhető volt. Azóta a fejlesztők folyamatosan bővítgették: az eventeken kívül pályákkal, ellenfelekkel, és fegyverekkel is megtuningolták a játékukat.

A Steamen még mindig elég sokan játsszák, de azóta felbukkant az Epic Games Store is Gabe Newell évek óta futó digitális boltja mellett. És igen, az Epic Games Store egyik heti ingyenes játéka pont a Killing Floor 2. Aki esetleg a Steames barátait hívná meg egy meccsre, megteheti az EGS verzióval is, ugyanis a crossplay is támogatott a két rivális PC-s platform között. (Ez pedig abszolút jó húzás – így is kell ezt.)

A második ingyenes heti játék a Lifeless Planet. Ez egy felfedezésre építő kalandjáték, amiben egy űrhajós csoport egy távoli bolygóra zuhan, és ha ez nem lenne nekik eléggé zavaros, egy kisebb városra bukkannak, ahol oroszul beszélnek. A sci-fi könyvek aranykorszakát idézi az egész. A harmadik alkotás pedig a The Escapists 2, ahol a cím teljesen jogos: ebben ugyanis az a célunk, hogy a legkeményebb börtönökből is ki tudjunk szabadulni. Érdekesség, hogy néhány hete ennek már ingyenesnek kellett volna lennie Tim Sweeney digitális platformján, de ami késik, az ugyebár nem múlik.

A három játék július 16-án, magyar idő szerint talán délután négy, esetleg öt óráig lesz ingyenes az Epic Games Store-on. A szokásos páros kell (Epic Games-fiók, Epic Games Launcher) a játékhoz. És már most elmondhatjuk, hogy mi a következő ingyenes cím az EGS-en: a Runic akció-RPG-je, ami talán sok, a rajongót kedvelő játékosnak megvan már – a Torchlight II-ről van szó.

Jó játékot!

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu