Jön Netflixre a rejtélyes horrorfilm folytatása: a Madarak a dobozban 2!

MOZI HÍREK – Maga Josh Malerman, a Madarak a dobozban regény írója osztotta meg ezt a publikummal, akinek könyvéből az első rész készült.

Sandra Bullock főszereplésével készült az az egész korrekt horrorelemeket is tartalmazó, misztikus film, amelyben az emberiség létét fenyegető rejtélyes tragédia elől kell menekülni és kiutakat találnia Bullock karakterének, Malorie-nek, miután az emberek valamit látnak, amitől megörülnek és azonnal öngyilkosok lesznek. A két idősíkban játszódó film érdekes, bár nem korszakalkotó módon cincálta idegeinket.

Josh Malerman folytatást is írt az első regényhez Malorie címmel és most ebből készít majd a Netflix egy második filmet. Természetesen a főszerepet most is Sandra Bullock alakítja majd és a film július 21-én kerül majd fel a streaming csatornára. Sokat nem lehet tudni a regényről (amely a film előtt nem jelenik meg), lévén maga az író sem árult el arról semmit.

Ami az első filmet illeti, azt 26 millióan nézték meg az első héten és ezzel mind a mai napig az egyik legpopulárisabb Netflix-mozi. A Madarak a dobozban első részének kritikáját itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu