Assassin’s Creed: Valhalla: megvan a megjelenési dátum?

Az időpont pedig olyan gyanús, hogy feltehetőleg ezen a héten fognak az új konzolok is megjelenni.

Az Assassin’s Creed franchise hivatalos olasz Instagramján volt látható az alábbi kép egy videóból. A múlt idő teljesen direkt van: azóta már törölték.

Előrendelésre buzdítottak a videóban, de a megmentett képen tisztán látható: Xbox One-ra november 17-én fog megjelenni az Assassin’s Creed: Valhalla. (És nagy eséllyel a drágább verziót előrendelőknek lesz néhány napos korai hozzáférés is.) Ezzel a képpel pedig biztosra vehetjük, hogy PlayStation 4-en, PC-n, és talán Google Stadián is ettől a keddi naptól kezdve ülhetünk neki a viking történetnek.

Ez pedig igencsak kockázatos lehet a Ubisoftnak, ugyanis két nappal később a CD Projekttől a Cyberpunk 2077 is megjön a PlayStation 4, Xbox One, PC trióra. A két játékot pedig összeköti az, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series X is meg fogja kapni a játékot. Viszont egyik konzol sem rendelkezik konkrét megjelenési dátummal, ugyanis a Microsoft és a Sony is a másikra vár, hogy lépjen (egymástól függően döntenek az árazásról). Mivel a két next-gen masina nyíltan a karácsonyi rohamban szeretne megjelenni, november közepe reális dátumnak tűnik. Sőt, a PlayStation 4 és az Xbox One is 2013 novemberétől volt kapható, így itt sem lenne badarság az év tizenegyedik hónapjára gyanakodni.

Az Assassin’s Creed: Valhalla tehát nagy eséllyel november 17-én jön a kurrens-gen konzolok mellett PC-re (ezen belül is Epic Games Store-ra és Ubisoft Store-ra/UPlay-re) és Google Stadiára, és ahhoz képest napokon belül PlayStation 5-re és Xbox Series X -ra. A ma esti UBisoft Forward E3-helyettesítő rendezvényen biztosan alaposan fog a francia kiadó foglalkozni az idei üzleti évük egyik alappillérjével (a többit a Watch Dogs Legion, a Gods & Monsters, a Rainbow Six Quarantine, illetve a mai hírekben még megforduló Far Cry 6 fogja kitenni).

A Ubisoftnak gyenge pontja a gyakori szivárgás.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu