Menu

Insurgency: Sandstorm: jól sejtettük a halasztás valós okát

A New World Interactive és a Focus Home Interactive pontosan azt tervezi, amit gyanítottunk már közel egy hónapja is.

A Gematsu felfigyelt arra, hogy az Insurgency: Sandstorm korhatár-besorolást kapott Brazíliában. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők már tulajdonképpen elkészítették a konzolos verziót, és most már csak finomhangolják azt. De itt jön az, amit sejtettünk: PlayStation 5-re értékelték a játékot. Ez pedig oda fog vezetni, hogy a PlayStation 4 mellett PlayStation 5-re is megjelenik majd a taktikai shooter, és akkor az Xbox One mellett joggal számíthatunk egy Xbox Series X verzióra.

Ezt írtuk egy hónapja: „A közleményben azt mondja a New World Interactive vezérigazgatója (Keith Warner) és a gyártásvezető (Derek Czerkaski), hogy bár a konzolos portok fejlesztése jó úton van, a csapat nem lesz képes időben befejezni az Insurgency: Sandstormot. Tudják, hogy ez csalódást kelt és frusztráló hír azoknak, akik a konzolos verzióra vártak, főleg azok után, hogy a stúdió ilyen sokáig hallgatott a portokról. Itt jön a szokásos szöveg, hogy az extra időt kihasználják, hogy a cég első konzolos játéka jobb minőségű legyen, mivel így egy teljesebb, optimalizált verziót lesznek képesek kiadni, és itt jön a fontos idézet: „így felfedezhetjük a PlayStation 4 és az Xbox One mellett rejlő, izgalmas next-gen konzolos megjelenés lehetőségét”.” – tehát már itt elhintették, hogy hahó, next-genre fejlesztjük a játékot.

És már júniusban is azt állítottuk, hogy a halasztással a PlayStation 5 és az Xbox Series X nyitócímei közé akarnak bejutni. Ezzel az értékeléssel pedig meg is erősítették, igaz, nem hivatalosan – még várnunk kell arra, hogy a New World / Focus Home duó nyíltan beszéljen a next-gen átiratról.

Addig pedig elérhetjük a Steamen a 2018 decemberében megjelent Insurgency: Sandstormot, ami konzolos megjelenési dátummal jelenleg nem rendelkezik, de mi novembert sejtünk a PlayStation 5-ös besorolás miatt…

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu