Megkezdődött végre az Uncharted forgatása, Tom Holland egy Instagram-poszttal üdvözölte

MOZI HÍREK – 2021 közepére várható a kalandfilm mozikba kerülése, a Spider-Man főszereplője alakítja Nate Drake-et.

Az Uncharted története egy másik nagy kalandmesére és annak filmes adaptációjára emlékeztet, mert igazi Végtelen történet. Többéves változtatások, rendezők, színészek, forgatókönyvírók álladó cseréje után igazi hollywoodi „készítői pokollá” vált, amíg végre-valahára, 2020-ben valósággá válhatott ennek az újabb videojátékos adaptációnak az elkészülte. A videójáték-adaptációkat sújtó átok (és a kreatív nézeteltérések) miatt azonban a projekt „megevett” hat direktort, mielőtt a Venom rendezője, Ruben Fleischer végre komolyabban beindíthatta a kreatív rakétákat.

Persze, az idei év sem volt hátráltatásoktól mentes, hiszen idén a koronavírus tett keresztbe a forgatásnak. Persze, ez a forgatási malőr a film mozikba kerülésére is rányomta a bélyegét: az eredeti tervek helyett 2021 július 16-án kerül majd mozikba film.

Most viszont – végre-valahára – hogy a pandémia terjedéséhez kötődő tiltásokat részben feloldották a filmforgatások számára, az Uncharted első felvételeit elkezdhették rögzíteni. Erről az Instagram fiókján keresztül maga Tom Holland, a Pókember-filmek sztárja tanúskodott egyetlen képpel, amelyhez csak ennyit írt:

„#Uncharted első nap”

View this post on Instagram

Day one #uncharted

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Hogy ennek ki mennyire örül, megint más kérdés, hiszen kérdőjelek akadnak bőven: hiába lőtte be „Nate-esre” a séróját Holland, hiába izmosította ki magát, sokan mégis úgy gondolják, hogy a kétezertízes évek Pókembere, Tom Holland nem igazán passzol a szerephez. Ráadásul mellette Nate mentora, Sully Mark Wahlberg lesz, akiről szintén sokan úgy gondolják, hogy pocsék választás. Még szerencse a mozi negatív hősét megformáló Antonio Banderas azért elég ütős választásnak tűnik, persze, ő még nem kötődik konkrét, a játékokban is ismert karakterhez.

E három sztáron kívül a Variety jelenlegi értesülései szerint Sophia Taylor Ali (A Grace Klinika) és Tati Gabrielle (Az Emoji-film, A visszatérők) is szerepelnek majd az Uncharted-filmben.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu