Assassin’s Creed Valhalla – ‘Eivor’s Fate’ Előzetes [VIDEO]

Ismerkedjünk meg az Assassin’s Creed Valhalla hősével, a viking Eivor-ral – íme az új előzetes.

A Ubisoft kiadta új előzetesét az Assassin’s Creed Valhalla-hoz, „Eivor sorsa” címmel, amely az év végén érkező játék protagonistájára koncentrál:

 

 

 

Nézzük, mit ír a Ubisoft az új karakterről:

Eivor, a norvég viking távol van otthonától, melyet háborúk szaggattak szét, s ahol elfogytak a nyersanyagok. Klánját Anglia vizei felé vezeti hát, hogy aztán ott találjanak új otthonra. Anglia persze nem adja könnyen magát: hősünk komoly ellenállásba ütközik, amelynek eredményeképpen nem csak a harctéren kell ellenségeivel szembenéznie, de bizony a belső konfliktusokra is figyelnie kell. Meg kell mentenie klánját, s elérnie az örök dicsőséget, vagy elbukik, és mindent elveszít.

 

Az Assassin’s Creed Valhalla idén év végén, november 17-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re a Uplay-en és Epic Games Store-on keresztül, s várható PlayStation 5 és Xbox Series X megjelenése is.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu