Menu

Érkezik az Eastern Exorcist Early Access-ben PC-re, majd PS4-re [VIDEO]

Küzdj meg démonokkal az Eastern Exorcist-ben augusztus 14-től PC-n, majd később PlayStation 4-en ebben a lebilincselő 2D-s akció-RPG-ben.

Először Early Access-t kap az Eastern Exorcist PC-n a Steam-en keresztül, augusztus 14-el, majd később jön a PlayStation 4 változat is – erősítette meg a játék kiadója, a Bilibili, s fejlesztője, a Wildfire Game.

A játék jelenleg demózható Steam-en keresztül.

„Azt akartuk, hogy az Eastern Exorcist-ot legalább akkora élvezet legyen nézni, mint amilyen nagy dolog tolni.” – mondta a Wildfire Game alapítója, Shaoyan Chen egy sajtónyilatkozatában.

„Ezért lett a játék kézzel rajzolt kaland, hogy a képernyőn zajló események legalább olyan gazdagnak és érdekesnek tűnjenek annak, aki nézi, mint annak, aki játssza. Alig várjuk, hogy lássuk hogyan boldogulnak a játékosok a játék szörnyeivel.”

 

 

 

 

Következzék a játék áttekintője a Wildfire Game-től:

Az Eastern Exorcist-ban a játékosok egy keleti harcművész ördögűző felett vehetik majd át az irányítást, aki a kardjával küzd a démonok ellen. Keresztül verekedve magunkat képkockáról-képkockára egy démonoktól hemzsegő világon, túlélésünk vívótudásunkon múlik, melyet bevetve, a harcot nézni legalább annyira élvezetes, mint amennyire halálos az az ellenségeinkre.

Gyors és látványos óda ez az akció-kaland műfajához, amelyben a Wildfire Game igyekszik egyedi ízt varázsolni minden egyes összecsapásnak.

 

A játék kulcselemei:

  • Játssz képzett ördögűzőként a Káosz gonosz erői ellen, vívd keresztül magadat egy brutális világon, ahol minden összekuszálódott.
  • Kézzel rajzolt, tintával kifestett kínai ábrázolásmód, mely számtalan hangulatos jelenetet teremt.
  • Használd a kardodat, hogy legyőzd a démonok hordáit, kivégezve őket taktikus harc során, melyet képkockáról-képkockára rajzoltak meg kézzel.
  • Tapasztald meg az ördögűző komplikált, bánatban és örömökben gazdag útját.

 

Az Eastern Exorcist augusztus 14-től játszható Early Access-ben PC-n, Steam-en. Később PS4 verzió várható.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu