Ezzel az egyszerű mondattal sommázta John Boyega, hogy vállalna-e még szerepet a Star Wars-ban

MOZI HÍREK – A filmsztárt Instagramon kérdezték meg, hogy Finn karakterét ismét elvállalná-e, ha erre lehetősége nyílna.

John Boyega színészként rendkívül érdekes karaktert formált meg a birodalmi gárdistából egy mészárlás után lázadóvá vált karakterként az új Star Wars sorozat-ban és ezt a szerepet három filmben is eljátszotta. Mivel mégis csak a hollywoodi filmtörténet egyik leghíresebb sci-fi/űropera franchise-áról beszélünk, ezért sokakban felmerült, hogy Boyega azért nem egykönnyen válik meg karakterétől a trilógia lezárása után sem. Mivel a Disney előszeretettel készít különféle spin-offokat, akár különálló film, akár a streaming csatornájukon vetített sorozat formájában, így abszolút benne van a pakliban, hogy egy olyan népszerű karakter, mint Finn visszatérjen, ilyen, vagy olyan módon. (Hiszen készül már az Obi-Wan sorozat is.) Éppen ezért kérdezték meg most John Boyegát Instagramon egy posztja alatt, hogy amennyiben erre lehetősége nyílna, visszatérne-e Finn szerepéhez. A színész igen határozottan ezt válaszolta:

„lol, köszi, de nem. Továbbléptem.”

Hogy azért egyértelművé tegye: nincs harag, vagy rossz érzés a döntése mögött, a válasz után egy szívecske emojit rakott, ezzel valószínűleg arra utalva, hogy a Star Wars univerzumot (illetve az a szerepében eltöltött éveket) mindig is a szívében hordja. Azonban Boyega azt már többször is nyilatkozta, hogy többet vár el a színészi karrierjétől, minthogy ő legyen az a srác, aki Finn szerepét eljátszotta. Ezt egyébként már akkor is kifejtette, amikor a Skywalker korát promótálta, tehát a film még a mozikba sem került. Akkoriban a következőket nyilatkozta:

„Igen! Igen, kész vagyok a Star Wars utáni életre! Ez most fog majd elkezdődni!”

John Boyega egyébként sosem rejtette véka alá negatív véleményét a sorozat történetvezetésével kapcsolatban és ennek hangot is adott, aminek a Disney vezetősége nem feltétlen örült.

„Az ébredő Erő szerintem egy nagyon jó dolognak volt a kezdete. Az utolsó Jedik nekem egy kicsit kétséges volt. Nagyon sok döntéssel nem értettem egyet és erről beszéltem is Mark Hamillal.”

John Boyega egyébként mostanában a Black Lives Matter mozgalom egy szószólójaként tűnt ki. Ami pedig a filmes karrierjét illeti, a Naked Singularity című bűnügyi filmvígjáték forgatása már el is készült, amely Bill Skarsgård főszereplésével készült, illetve két bűnügyi thrillerben is játszik majd (melyeknek a produkciós előkészületei már elkezdődtek): a Rebel Ridge-ben és a Borderlandban (utóbbi nem összekeverendő a videojátékos adaptációval, a Borderlands-szal.) Érdekesség, hogy videojátékos szinkronhangként visszatér még a Lego Star Wars: The Skywalker Saga című idén megjelenő címben, de itt valószínűleg csak előre felvett hangként hallhatjuk majd.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu