Phil Spencer az Xbox Series X várható nyitócímeiről

„Az Xbox történetének legváltozatosabb játékkatalógusával készülünk az Xbox Series X-en” – ígéri Phil Spencer.

A főnök szerint minden idők legerősebb exkluzív Xbox-os nyitócímeivel készülnek a rajtra!

 

Már csak két nap és Xbox Series X event – csütörtökön a Microsoft lerántja a leplet az eddig sötétben tartott exkluzívjairól. Ez az esemény várhatóan tele lesz izgalmas újdonságokkal, már ha hihetünk az Xbox-ot a szakadék széléről visszatáncoltató Phil Spencer-nek. Márpedig miért is ne tennénk?

Pedig az Xbox atyaistene szerint ez lesz az Xbox márka történetének legbrutálisabb indulása, temérdek, eddig hiányolt exkluzív játékkal.

 

Pár szóban a Polyonnak beszélt az exkluzív játékok témájáról s az összevont stúdióikról. A fejlesztők összevonását követően a Microsoft több nagy nevet is megszerzett a szakmában, mint például az Obsidian-t, a Ninja Theory-t vagy az inXile-t, csak hogy portfólióját színesítse, ami mellett létrehozott egy saját fejlesztő stúdiót is a The Initiative néven, ami jelenleg is egy rejtélyes projekten dolgozik. 15 különböző stúdió áll most a rendelkezésükre, mind különböző múlttal és háttérrel, és Phil Spencer szerint ennek eredménye az lesz, hogy az Xbox brand történetének legütősebb nyitását fogják produkálni, bombacímekkel.

„A legtöbb first-party játékunk, ami valaha volt!”

Nem csak változatos címekkel jönnek a redmondiak, de Spencer szerint hatalmas exkluzív katalógussal is.

 

„Őszintén, szerintem a legjobb launch-helyzetben vagyunk, amit csak az Xbox valaha megélt.” mondja Spencer.

„Mikor a játékok mélységére, erejére gondolok, mindarra, amit az emberek élvezni tudnak majd az Xbox Series X-en… És nem csak a visszafelé-kompatibilitás, hanem mondjuk a Game Pass kínálata miatt, s ahogy utóbbin megspórolható egy komoly katalógus ára… Ha mindezt figyelembe veszem, akkor az új gép egy valóságos erőd!” – ilyen értelemben Spencer nem csak a nyitócímekre céloz, hanem a gépen elérhető egyéb lehetőségekre is, mint például a vissszafelé-kompatibilitás vagy az Xbox Game Pass, melyek mind-mind erősítik az új konzol helyzetét.

 

Utoljára 2001-ben volt nyitócím Halo az Xbox-on

 

A felhozatal éke természetesen a Halo Infinite. „Tudod, ott van nekünk a Halo. Az utolsó alkalom, hogy nyitócímünk a Halo volt 2001-ben volt. Nagyon jó érzés kerít minket hatalmába a Halo-tól.” – teszi hozzá Phil Spencer.

Szavaiból úgy tűnik, hogy az Xbox Series X prezentáció játékai változatos exkluzív címek lesznek. Kíváncsian várjuk, hogy a cég mit mutat majd be a gép megjelenése előtt.

Spencer egyébként egy nem rég adott interjújában még egy dolgot kiemelt: büszke arra, amit a japán játékok terén fel tud most mutatni az Xbox. Joggal, úgy gondoljuk: valóban nagy utat tett meg a gép.

 

Csütörtök este pedig Xbox Series X event! Ne hagyjátok ki! (Mi nem fogjuk!)

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu