Lesz PS4 / PS5 4K a Far Cry 6-ban – erősítette meg a Ubisoft

Egy promóciós kép okozta ezt a teljes felfordulást, most pedig a Ubisoft mosni kezdte a Far Cry 6 gatyáját.

A kép tanulsága szerint csak Xbox One X-en és az új generációs Xbox Series X-en lett volna 4K támogatás, de szerencsére úgy tűnik, hogy a Sony is megkapja ezt az alapvető funkciót. (Még jó.)

 


A játék leendő felbontása igen nagy zűrzavart kavart, ami egy képen CSAK Xbox One X-re és Xbox Series X-re ígért 4K-t, de PlayStation konzolokat nem sorolt fel. Talán ez azt jelenti, hogy a PlayStation nem fogja tudni a 4K-t? Sokan feltették ezt a kérdést. A Ubisoft most megerősítette a spanyol 3DJuegos-nak, hogy következő belső-nézetes akciójátéka eléri majd a 4K-t a PS5-ön és a PS4 Pro-n, ugyanúgy, mint PC-n, ami mondjuk adta magát.

 

A Ubisoft azt ígéri, hogy hamarosan még több információt megoszt majd.

„A Far Cry 6 elérhető lesz 4K-ban PlayStation 5-re, PlayStation 4-re és PC-re. Majd megosztunk még további részleteket erről.” – jelenti a francia vállalat anélkül, egyebet is említett volna. Korábban már utaltak rá, hogy lesz 4K a Sony platformjain is, de most itt a megerősítés.

 

„A fenti szöveg – ami a képre vonatkozott – azt jelentette, hogy az Xbox konzolok Ultra HD támogatással rendelkeznek majd.” Mondta a Ubisoft a közösségi médiában. Aztán kijelentették: „több infót most nem tudnak hozzáfűzni a többi platformról.”

 

A Far Cry 6 jövő február 18.-án érkezik majd.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu