Menu

Lesz PS4 / PS5 4K a Far Cry 6-ban – erősítette meg a Ubisoft

Egy promóciós kép okozta ezt a teljes felfordulást, most pedig a Ubisoft mosni kezdte a Far Cry 6 gatyáját.

A kép tanulsága szerint csak Xbox One X-en és az új generációs Xbox Series X-en lett volna 4K támogatás, de szerencsére úgy tűnik, hogy a Sony is megkapja ezt az alapvető funkciót. (Még jó.)

 


A játék leendő felbontása igen nagy zűrzavart kavart, ami egy képen CSAK Xbox One X-re és Xbox Series X-re ígért 4K-t, de PlayStation konzolokat nem sorolt fel. Talán ez azt jelenti, hogy a PlayStation nem fogja tudni a 4K-t? Sokan feltették ezt a kérdést. A Ubisoft most megerősítette a spanyol 3DJuegos-nak, hogy következő belső-nézetes akciójátéka eléri majd a 4K-t a PS5-ön és a PS4 Pro-n, ugyanúgy, mint PC-n, ami mondjuk adta magát.

 

A Ubisoft azt ígéri, hogy hamarosan még több információt megoszt majd.

“A Far Cry 6 elérhető lesz 4K-ban PlayStation 5-re, PlayStation 4-re és PC-re. Majd megosztunk még további részleteket erről.” – jelenti a francia vállalat anélkül, egyebet is említett volna. Korábban már utaltak rá, hogy lesz 4K a Sony platformjain is, de most itt a megerősítés.

 

“A fenti szöveg – ami a képre vonatkozott – azt jelentette, hogy az Xbox konzolok Ultra HD támogatással rendelkeznek majd.” Mondta a Ubisoft a közösségi médiában. Aztán kijelentették: “több infót most nem tudnak hozzáfűzni a többi platformról.”

 

A Far Cry 6 jövő február 18.-án érkezik majd.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu