Újabb gesztussal ünnepli a Sony a 10 éves PlayStation Plus-t!

Ezúttal nem akarnak annyira olcsójánosok lenni, mint legutóbb.

Eddig úgy tűnt, hogy a Sony csak egy egyszerű, mindenféle animációtól mentes, ingyenes  PlayStation 4-témával elintézi a kerek évfordulót, és őszintén nem is lepődtünk volna meg, ha tényleg ennyit tett volna meg a cég. (Jó, azért az előfizetők az eddigi két játék helyett hármat kaptak, ugyanis az NBA 2K20 és a Rise of the Tomb Raider: 20th Anniversary Celebration mellett az Ericát is ingyenessé tették…) De a helyzet azóta másképp alakult. Érdemes megnézni a PlayStation Networkös értesítéseinket.

No nem azért, hogy a haverunk üzeneteit olvashassuk, hanem lehet, hogy a Sony küldött nekünk egy üzenetet, amiben tíz dollárnyi PlayStation Store creditet kapunk, azaz kb. 3000 forintot elkölthetünk a boltban valamire. A kerek évfordulóhoz méltó szám ez, ami nem sok, de ha mindegyik PlayStation Plus-előfizető megkapja (nem tudjuk még – félhivatalos jelenleg a történet!), akkor így mindenki jól járhat.

Lent látható egy példa az üzenetre – ebben annyit ír a Sony, hogy a PlayStation Plus tíz éves születésnapját azzal ünnepli, hogy 10 dollárnyi PlayStation Store-kreditet adtak az illető fiókjához, majd megköszönte, hogy a PS Plus-t választotta. Ezt amúgy Tidux, egy Sony-bennfentes is megkapta.

Esélyes, hogy nemzetközi az ügy, ugyanis van egy francia illető is, aki megkapta.

Ezzel akár a PlayStation Store-on a nyári leárazásban lehet is talán szerezni valami jót, de ez mindenkinek ízlésétől függő, hogy mit választ… már ha egyáltalán megkapja az üzenetet a Sony-tól. Amúgy a PlayStation Plus sokat fejlődött az utóbbi tíz évben, de degradálódott is (most már csak két PlayStation 4-es ingyenes játékhoz férhetnek havonta hozzá az előfizetők, korábban pedig voltak PlayStation 3-as és PlayStation Vitás játékok is…).

A PlayStation 5 esetében a Sony-nak alaposan át kell gondolnia a PlayStation Plus-t, mert jelenleg nem nagyon van jó helyzetben az előfizetéses szolgáltatás, amit sokan csak kényszerből szereznek be (mert enélkül nem lehet PlayStation 4-en multiplayerezni).

Forrás: PSL

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu