Warhammer 40,000: Darktide bejelentve [VIDEO]

Az Xbox Event egyik meglepetése, a Warhammer 40,000: Darktide Xbox Series X-re és PC-re érkezik majd 2021-ben.

 

A Fatshark bejelentette a népszerű Warhammer 40k világában játszódó játékát, a Warhammer 40,000: Darktide-ot Xbox Series X-re és PC-re Steam-en keresztül.

A megjelenés várható ideje 2021.

 

 

Íme egy rövidke áttekintő a játék Steam oldaláról:

 

Harcolj együtt barátaiddal ellenségek hordái ellen ebben az új Warhammer 40,000 élményben! A népszerű és díjnyertes co-op franchise Vermintide alkotóinak új játéka, a Warhammer 40,000: Darktide egy igazán zsigeri 4 fős co-opra kihegyezett multi lesz, mely Tertium kaptárvárosába visz el.

 

A kaptár mélyén gyökeret vert a korrupció, mely azzal fenyeget, hogy a sötétség örvénye mindent elsöpör. Az eretnek szekta, az Admonition megkísérli megszerezni az Atoma Prime bolygó feletti uralmat, s elpusztítani annak lakosságát. Rajtad és szövetségeiden áll, hogy az Inkvizítorok ki tudják-e irtani az ellenséget, mielőtt még a város a Káosz martalékává nem lesz.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu