Amerikai chips-en keresztül szivárgott ki a Call of Duty: Black Ops Cold War logója

Egy promóciós chips csomagolása alapján derült ki a Call of Duty 2020 új részének címe: a Call of Duty: Black Ops Cold War, egy belső forrás pedig arról árulkodik, hogy már nem is kell sokat várnunk a bejelentésre.

Egyre több szivárgásból hallani a következő Call of Duty epizódról, amely állítólag a Black Ops alsorozatot erősíti majd. Nem is olyan régen a Microsoft Store-on keresztül kerültek ki igencsak valódinak tűnő információk a játékról, most pedig újabb forrásokból hallhatunk arról, hogy ezúttal a hidegháborúban játszódnak majd a játék eseményei.

Minderről az USA-ban rendkívül népszerű Doritos nevű chips csomagolásán is olvashatunk, mely rágcsálni való – paradox módon – amiatt is kötődik erősen a gaminghez, hogy annak idején nagy botrányt kavart, amikor Geoff Keighley, a közismert gamer újságíró egyik műsorában reklámozta maga mellett nagyon durván. Ez a negatív reklám (legalább is Keighley estében az, akit ezután Doritos pápának kezdtek el hívni) épphogy ellenkező (pozitív) hatást ért el a chips esetében, hiszen sokkal többen megismerték gamer körökben, mint azelőtt.

No de térjünk vissza az új Call of Duty-ra, amelynek címe a Doritos tanúbizonysága szerint Call of Duty: Black Ops Cold War lesz. Nagy eséllyel a rágcsálni valót gyártó cég valamilyen formában együttműködést tervez az Activisionnel. A Twitteren láthatóak a szóban forgó a képek, melyek ezt a különleges csomagolású Dorritost ábrázolják, eszerint pedig az új résznek Call of Duty: Black Ops Cold War lesz a címe.

A képek alapján ráadásul még extra tapasztalati pontokat is kaphatnak a játékban majd azok, akik ilyen chips-szel hizlalják magukat vásárolnak, a szóban forgó promóció pedig a fentiek alapján október 5-én kezdődik. Lévén a Modern Warfare-nél is ment tavaly egy hasonló akció, így erősen feltételezhető, hogy az új Call of Duty epizód is pár héttel a promóció kezdete után, várhatóan október második felében jelenik majd meg.

Egyébként ezt a Call of Duty híreket eddig is gyakran szivárogtató forrás: Okami is megerősíti, aki korábban arról írt, az új játék a stúdió tervei szerint továbbra is idén jelenik meg. Emellett még arról is beszélt, hogy a bejelentésre „rövidesen” várni lehet.

Persze, azért a Doritos chips gyártóra nem érdemes teljesen hagyatkozni, szóval érdemes ezeket az információkat óvatosan kezelni, de ha minden igaz, akkor hamarosan az Activision is tesz majd valamilyen bejelentést. Most már tényleg itt lenne az ideje.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu