Mafia: Definitive Edition: új szerepet kapott a felújított Lost Heaven

A Hangar 13 össze akarja kötni a kellemeset a hasznossal.

Haden Blackman, a Hangar 13 elnöke és kreatív vezetője az IGN-nek felfedte egy interjúban, hogy a stúdió keményen dolgozik a tartalmi bővítéseken, hogy az eredeti Mafiához képest a Mafia: Definitive Edition kibővített, teljesebb játék lehessen. Azt mondja, hogy a csapatból néhányan dolgoztak is a 2002-es eredetin, és a Definitive Edition révén lehetőségük van arra, hogy híd lehessen ez a játék a Mafia III, illetve a stúdió következő projektje között.

Nos, ezt hívják úgy, hogy nemhivatalos, fél vállról említett bejelentés. Mégis mi a csudát kötne össze a Mafia: Definitive Edition? A Mafia III-at és egy új Borderlandset? Nos, ne vicceljünk. Konkrétan bejelentette ezzel, hogy egy új Mafia készül, csak nem akarta nevén nevezni. De azért felmerült bennünk egy kérdés: hogyan is akar a 30-as években játszódó játék összekötni egy 60-as évekbeli történetet valami… még nem ismert sztorival? Múltbeli karakterek, akik a jövőben lesznek fontos személyek? Vagy a Mafia 4 főszereplőinek szülei? Fogalmunk sincs.

A héten a játékmenetet tartalmazó videó révén így írtunk a Mafia: Definitive Editionről: „Aki játszott a Mafia III-mal, akkor felismeri az egészet: a Hangar 13 lényegében annak a játéknak a játékmenetét aggatta az első felvonás történetére és helyszínére. Ez pedig nem biztos, hogy jobb, mint az eredeti, igaz, ott azért valamelyest direkt volt nehézkes a játékmenet: Tommy egy egyszerű taxisofőrből lett „családtag”, így neki nem volt olyan egyszerű célozni, és egész gyorsan megfeküdt egy Tommy-gunból (magyarul a híres Thompson-géppuskából) kiengedett sorozattól…” És emellett kitartunk: tényleg a Mafia III-at látjuk, de új köntösben, és esélyes, hogy még mindig FMV-s jelenetekről lesz szó, amivel a töltési időket álcázzák többnyire sikertelenül.

A Mafia: Definitive Edition (ami a Mafia Trilogy része lesz) szeptember 25-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára, és PC-re.

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu