PlayStation Plus: mikkel játszhatunk augusztusban?

A Sony komolyan szórakozik velünk – úgy tűnik, hogy innentől kezdve már a hónap utolsó hétfőjét kell figyelnünk, nem pedig a szerdát.

Már a múlt hónapban is szépen megkavartak minket, mint egy pakli kártyát. Akkor is a hétfői délutánra időzítették az egészet, de akkor úgy sejtettük, hogy mindez csak azért van, mert a Sony a PlayStation Plus tizedik évfordulóját akarta megünnepelni, és ez csak egy egyszeri alkalom. (Érdemes rácsekkolni a PlayStation Networkös üzenetekre – 10 dollárnyi, kb. 3000-3300 forintnyi kreditet lehet, hogy elküldtek az előfizetőknek. Talán errefelé is meglépik ezt.) Erre tessék, most megint a hétfői napot tűzték ki.

Nos, de akkor nézzük, hogy mit kapunk augusztusban. Az első játék a Fall Guys: Ultimate Knockout, ami egy hatvan fős multiplayer partyjáték volna, ahol egy halom kihívást kell túlélni, hogy aztán remélhetőleg mi legyünk az utolsók. A Hegylakóval ellentétben itt nem fognak fejek hullani, és nem lesznek villámcsapások sem, de csak egy maradhat. Ez annyira nem nagy kunszt, úgyhogy jogos lehet a kérdés: a második játék legalább jobb lépés?

Nos… részben. A Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remasteredről van szó. Jól olvashattuk az előző mondatot: egy viszonylag új megjelenésről beszélhetünk, de ez csak a 2009-ben megjelent Call of Duty: Modern Warfare 2-nek a sztorimódja! Úgyhogy ezzel megint valamelyest kibabráltak az előfizetőkkel, és akkor még hozzá kell tennünk, hogy a két játék eltérő időponttól játszható. (Most már mi sem értjük, hogy a Sony-ba mi ütött!) A Fall Guys: Ultimate Knockout augusztus 4-étől lesz elérhető (ekkor jelenik meg a PlayStation 4-en), de a Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered már július 28-ától (azaz holnaptól).

Mind a két játék augusztus 31-ig ingyenes. Emellett pluszban egy ingyenes multiplayer hétvége is jön, azaz a PS Plusszal nem rendelkezők is online multiplayerezhetnek augusztus 8-án éjféltől augusztus 9-én 23:59-ig, helyi idő szerint, úgyhogy elvileg itt is valahogy így időzíti a Sony.

Ez de egy furcsa kínálat…

Forrás: PS Blog

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu