Splinter Cell: animációs sorozat készül belőle a Netflixre, itt vannak az első részletek

MOZI HÍREK – Derek Kolstad, a John Wick filmek forgatókönyvírója dolgozik majd a Splinter Cell szkriptjén is, illetve ő lesz a producer is.

Nem titok, hogy a Ubisoftnak a Netflix nagy barátja, amikor az adaptációkról van szó. Már régóta tudjuk, hogy a The Divison egy Netflixes adaptációja is készülőfélben van, továbbá már szó esett a Watch Dogs, a Far Cry, a Skull & Bones és a Rayman Rabbids játékokból készülő animációs sorozatokról is. Ha még ennyi nem lett volna elég, akkor most már a Splinter Cellből is egy animációs sorozat várható.

A hírt a Variety filmes portál osztotta meg, amelyik az egyik legmegbízhatóbb a mozis hírek tekintetében. A cikkből az is kiderült, hogy Derek Klostad írja majd a forgatókönyvet, aki mind a három John Wick film szkriptjéért is felelős, továbá ő lesz a film producere is, ami manapság igen gyakori kombináció a filmiparban.

A Variety magukat megnevezni nem akaró forrásokra hivatkozva írta, hogy a Netflix egyelőre 16 részt gyárt majd le két szezonon keresztül. A legtöbb ilyen szezon általában nyolcrészes, szóval nem meglepő ez az elosztás, de ez egyelőre még nincs kőbe vésve.

Hogy örülnek-e majd a rajongók? Én most csak a magam nevében beszélek, de sok más fan is szerintem így gondolja: sokkal jobban örülnék, ha a Ubisoft VÉGRE összeszedné magát, és a sok open world AC/Far Cry/Watch Dogs csoda után egy hagyományos, lineáris Splinter Cellt is elkészítene, elvégre az egyébként nagyszerű, 2013-as Splinter Cell: Blacklist óta nem készült újabb rész a sorozatból. Egy Netflix-sorozat persze szintén jöhet, de interaktív kalandoknak sokkal jobban örülnénk…

A legelső Splinter Cell retrocikkét itt olvashatjátok.
Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu