Csábító lenne egy Cyberpunk 2077 béta, de sajnos kamuk a meghívók

A CD Projekt figyelmeztet, hogy a meghívók scam mailek, sajnos nem terveznek bétát a Cyberpunk 2077-hez.

 

Ha figyelembe vesszük, hogy a Cyberpunk 2077 könnyűszerrel az idei év legjobban várt játéka, nem meglepő, hogy egyes játékosok vagy cégek a tökéletes csalit látják a gameben. Éppen ezért a CD projekt felhívja a játékosok figyelmét, hogy legyenek óvatosak, amikor e-mailjeiket nézik.

 

„Ha kaptál a közelmúltban olyan e-mailt, ami azt állítja, hogy bekerültél a Cyberpunk 2077 bétába, akkor tudd, hogy az nem tőlünk jött.” – mondja a Witcher fejlesztőcsapata a Twitter-en. „Sajnos elég sok ilyen mail ment ki az elmúlt hetekben. Ha mi vennénk fel veletek a kapcsolatot, azt mindig a @ cdprojekt.com címen tennénk.”

 

Egy második tweet-ben így folytatják: „Ez a tartalomgyártókra is vonatkozik. Mindig is a következőképpen fogjuk felvenni veletek a kapcsolatot: @ cdprojekt.com. Ha egy harmadik fél lép veletek kapcsolatba, amely azt állítja, hogy velünk dolgozik, például egy reklámügynökség, azonnal nyugodtan feltételezzétek róla, hogy csalás.”

 

Lényeg a lényeg, az, hogy béta formájában játsszuk a Cyberpunk 2077 még a megjelenése előtt legalább annyira csábító, amennyire reménytelen. És ráadásul még demó se lesz, szóval csak egy módon lehet majd tolni: ha megveszed. Több csúszás után úgy tűnik, hogy idén november 19.-én végre rátehetjük a kezünket erre az új RPG-kalandra.

A Cyberpunk 2077 elérhető lesz PC-n, PS4-en, Xbox One-on, Google Stadia-n és a következő generáció gépein: a PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en.

Utóbbi két gép még nem kapott megjelenést, de év végére várhatóak.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu