Robin Hood után szabadon – itt a Hood: Outlaws and Legends [VIDEO]

A Hood: Outlaws and Legends sötét, lopakodós next-gen akciójáték PS5-re lett bejelentve, s a fejlesztő most előzetest mutatott belőle.

 

Habár a Sony direkt kicsit leeresztette a hype-lufit erre a rendezvényre, közölve hogy ez a State of Play nem sokat fog foglalkozni a nagyobb PlayStation 5 bejelentésekkel, az igazság az hogy legalább egy új és ígéretes játékot tuti bemutattak next-gen gépükre, az pedig ez volt. A címe Hood: Outlaws and Legends, és a Home Interactive és Sumo Newcastle fejleszti.

Mivel a cikk írásakor nem sok információ áll még rendelkezésre, így mutatjuk is az előzetest, amely néhány másodpercnyi rendes gameplay jelenetet is tartalmaz, igaz, interface, azaz kezelőfelület nélkül:

 

 

Viszont minden arra utal, hogy ez valami RPG-elemekkel lehintett akciójáték lesz lopakodással, nagyjából az Assassin’s Creed stílusában,(talán a játék jogga hasonlítható még a Thief-hez vagy a Dishonored-hoz is), kooperatív multiplayer-el. Megjelenési dátum? Csak megjelenési ablakot kaptunk: 2021 .

A kevés jelből ítélve úgy tűnik, hogy a játékban szereplő négy karakternek együtt kell máködnie egymással, hogy sikerüljön nekik beosonni katonai táborokba, kastélyokba vagy más zárt középkori helyszínekre, ahol aztán meggyilkolnak valakit, vagy ellopják a loot-ot. Úgy tűnik a videó alapján, hogy mindenféle harci stílus képviselteti majd magát, a közelharci fegyverektől (például két kezes kalapácstól) egészen a könnyű számszeríjig.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu