Xbox Series S: már a kontroller csomagolása is lebuktatta [VIDEO]

A Microsoft most már nem tudja letagadni, hogy az Xbox Series X mellett egy másik next-gen Xbox is a boltokban lesz az év végén.

Először a Twitteren bukkant fel ez a három kép.

A csomagolás eléggé gyenge, de tény, hogy a Sony térfelén a DualShock 4 sem rendelkezik figyelmet felhívó dobozzal. A bal felső sarokban csak az Xbox logót látjuk, nem véletlenül, a bal sarokban pedig a színt (Robot White – robotfehér), a kontroller maga pedig valamelyest hasonlít az Xbox One-os kontrollerre, de a járt utat nem mindig érdemes elhagyni a járatlanért.

A második képen a funkciókat listázzák, azt ki is hagyjuk, úgyhogy a harmadikon van a lényeg. iOS, Android, Windows 10, Xbox One (érdekes, itt már nem volt erejük kilistázni az összes modellt?), illetve Xbox Series X és Xbox Series S! Ennyi: a doboz meg is erősítette a Microsoft terveit, és ezzel joggal várhatjuk, hogy az augusztusi közvetítésük során be is jelentsék a Lockhart kódnevű konzolt, amit már elég sokszor említettünk a hírekben.

Még videó is van erről lent.

Ez nem kamu: a The Verge is megosztott néhány képet a next-gen Microsoft kontrollerről (itt jogos a cég nevének használata, mivel nyíltan kifejezik, hogy máshol is használható lesz).

Az Xbox Series S az eddigi pletykák szerint a Microsoft olcsóbb next-gen konzolja lesz, ami állítólag 7,5 GB-nyi használható RAM-mal, az Xbox Series X-ben használttal megegyező processzorral (AMD Ryzen Zen 2 alapú lesz), illetve kb. 4 TFLOPS GPU teljesítménnyel fog rendelkezni. (Ez nem sokkal is, de elmarad a PlayStation 4 Pro 4,2 TFLOPS-ától.) Már több sajtóorgánum, így az Eurogamer és a VentureBeat is arról írt korábban, hogy ezt a konzolt a Microsoft augusztusban fogja leleplezni.

Csak az lesz itt a baj, hogy az S betűt pl. a japán játékok a legjobb értékelésként szokták használni (tény, hogy az X pedig az S felett áll náluk is…), így ebből adódóan jobb modellnek is gondolhatná egy laikus, ez pedig megtévesztheti a játékiparban nem jártas fogyasztókat – a Microsoft itt még bukkanóra futhat.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu