Az őslényeket lelövik, ugye? Itt a dínóölős Second Extinction következő trailere! [VIDEO]

Újabb trailer érkezett az elég őrült alapkoncepciójú Second Extinctionhöz, amelyről még az Xbox májusi adása során hallhattunk.

A játék egyébként nem másról fog „szólni”, mint hogy sok más játékossal egyetemben dinoszauruszokat ölünk halomra, akik először előmásztak a föld alól, majd elfoglalták Földünket. Most megtudtuk azt is a trailerből, hogy a közönség milyen módon fog majd össze az őslények áradatával szemben.

A Second Extinctionben lesz egy külön metagame, amelyet War Effortnak hívnak, melyben a kihívások aszerint változnak, hogy a játékosok mennyire teljesítenek jól, vagy rosszul. Különböző zónákban küzdhetünk majd a dínókkal, melyek veszélyességi szintjét három szintre osztják. A fejlesztők az amerikai IGN-nek beszéltek arról, hogy ha az egyik területen kiírtjuk a dínókat, akkor egy másikra koncentrálnak majd, szerint pedig hetente változik majd a zónák nehézségi szintje. Az első szintű pályákat akár egyedül is kipucolhatjuk, a harmadik szintűekre viszont már egy veterán háromfős csapat is szükséges lehet.

Ami a nehezebb szinteket illeti, nemcsak csak több őslényt kell majd megölnünk, hanem azok erősebbek is lesznek, továbbá ilyenkor vadonatúj feladatokat is kaphatunk.

A korai hozzáférésű verzióval a fejlesztők a War Effort rendszert szeretnék letesztelni. A Second Extinction később Xbox One-ra és Xbox Series X-re is meg fog jelenni. A vágatlan játékmenetet alant tekinthetitek meg, az említett korai verzió pedig először Steamen lesz elérhető valamikor szeptember során.

 

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu