Mission: Impossible 7: kemény motoros baleset a forgatáson, Tom Cruise ingerült

MOZI HÍREK – Egyre elátkozottabb a Mission Impossible 7 forgatása: a koronavírus miatt leállt a forgatás, a főgonosz alakítására eredetileg kiválasztott Nicholas Houltot le kellett cserélni, „elveszítettek” egy lepukkant lengyel hidat, amelyet felrobbantottak volna, most pedig egy oxfordshire-i motorbaleset miatt áll megint a forgatás.

A The Sun írt arról, hogy mekkora bosszúságot okoz ez az újabb leállás, hiszen hatalmas kihívás és pénzügyi kiadás volt ezt a jelenetet összehozni. Hetekig építették a díszletet és a forgatás napján minden tönkrement.

Egész pontosa arról szólt volna a kaszkadőrmutatvány, hogy motorral ugrató kaszkadőrnek a neki elhelyezett párnákra kellett volna esnie, a motorjának pedig pár méterre tőle, a földön kellett volna landolnia. A stáb azonban rosszul kalkulált, így, amikor a motor lezuhant, a kartonnal kitömött párnák a felforrósodott abroncsoktól azonnal kigyulladtak. A füst konkrétan akkora volt, hogy még a Brit Királyi Légierő közeli repterét is le kellett zárni, a helyi tűzoltók meg is érkeztek öt járművel, és mentőkkel karöltve a helyszínre, de utóbbira végül nem szükség, mert szerencsére senki sérült meg. Egy a produkcióhoz közelálló forrás így jellemezte az esetet.

„Extrém pénzösszegbe kerülő, totális katasztrófáról beszélhetünk. Tom Cruise iszonyú ideges. Senki sem akar több halasztást.”

A megkárosodott díszlet kétmillió fontba fáj a produkciónak, ezt pedig most átmenetileg le kellett zárni, hogy ki tudják deríteni, pontosan mi volt a probléma. A kaszkadőrmutatványt egyébként hat hétig készítették elő, most már csak az a kérdés hogy hány további hétre lesz szükség a leállás miatt.

Érdekesség, hogy az 58 éves sztár: Tom Cruise főszereplésével készülő Mission: Impossible 7-et és 8-at egyszerre forgatják, az utóbbi két film: a Titkos nemzet és az Utóhatás rendezőjének, Christopher McQuarrie-nek irányításával. Elvileg a hetedik részt 2021. november 19-én, a nyolcadikat pedig 2022. november 4-én mutatják be, a nagy kérdés, hogy ennyi viszontagság mellett ez össze fog-e jönni… (A motoros kép az előző filmből, a Mission Impossible: Utóhatásból látható).

Forrás: The Sun

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu