Marvel’s Avengers: 22 megnyitható hős az adatbányászok szerint [VIDEO]

A Crystal Dynamics és az Eidos Montreal játékának tervei idő előtt kitudódtak – ezzel jár az, ha egy multiplatform cím PC-re is megjelenik…

A Redditen olvashatjuk, hogy a Marvel’s Avengers PC-s bétájának fájljait átvizsgálták, és ebből talán megtudtuk, hogy a jövőben mely szuperhősök lehetnek majd játszhatóak a Disney által birtokolt Marvel képregény-univerzumából.

A lista UnlockPlayableCharacter_ jelzővel látja el ezeket a karaktereket (mindenkinél angol nevet használunk): Ant-Man, Black Panther, Captain Marvel, Captain America, Doctor Strange, Falcon, Hawkeye (őt korábban már megerősítették), Hulk, Hulkbuster, Iron-Man, Kamala, Kate Bishop, Mar-Vell, Mockingbird, Quake, Scarlet Witch, She-Hulk, Thor, Vision, War Machine, Wasp, Black Widow, Winter Soldier. Néhány karakter valamilyen módon azért redundáns a listáról (Hulkbuster egy karakterfejlesztés révén elérhető, de lehet, hogy önállóan is meg lehet majd szerezni), és Mar-Vell illetve Captain Marvel külön listázása pedig eltérő verziót jelenthet ugyanabból a karakterből.

Egy másik Reddites pedig további karakterekre való utalásokat talált a játék forráskódjában: Captain Marvel, She-Hulk, Kate Bishop, War Machine, illetve… Peter Parker? Nocsak. Azért ez itt még érdekes lehet – ne feledjük, Spider-Man PlayStation-exkluzív karakter lehet, így lehet, hogy mondjuk Miles Morales ölti magára itt a Pókgunyát a PlayStation 4, PlayStation 5 duón, és az Xbox Series X-en, Xbox One-on, Google Stadián, illetve PC-n pedig Peter Parker lesz a helyettesítés. Ez sem tűnik kizárható forgatókönyvnek, de itt azért megemlítjük, hogy ez erős találgatás csak a mi részünkről.

Úgyhogy a Square Enix elég erősen élő szolgáltatásos (angolul live service) modellel fogja majd megkínálni a Marvel’s Avengerst (nem véletlenül kell állandó internetkapcsolat, és pluszban a PC-sek teljesen feleslegesen Denuvót is kapnak a nyakukba, mert a kiadó egyszerűen nem tud leállni a használatával), ami szeptember 4-én rajtol el PlayStation 4-en, Xbox One-on, Google Stadián, illetve PC-n. A PlayStation 5 és az Xbox Series X majd nyitócímként fogja megkapni a játékot (talán novemberben).

Forrás: VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu