Mafia: Definitive Edition: a Classic nehézségi szint nem kegyelmez

Aki az eredeti Mafia: City of Lost Heavenen nőtt fel, itt is komoly kihívásra számíthat.

Az eredeti Mafia ugyanis nem volt olyan könnyű (amíg meg nem tanultuk, hogy egy géppisztollyal sorozatot lőni nem vezet sok találathoz…), és a remake is igyekszik ilyen élményt kínálni, de ez nem lesz kötelező. Ezért lesz a Classic nehézségi szint, ami nem lesz annyira nehéz mint 18 éve, de azért meg fogjuk a Hangar 13 szerint szenvedni…

A fejlesztők a weboldalukon további részleteket is felfedtek a klasszikus nehézségi szintről. Az autóban, vagy a motoron ülve is kihívások elé fogunk állni. A vezetési rásegítők gyengébbek lesznek, vagy ki lesznek kapcsolva (a többi szinten ezek jelen lesznek!), és bár lesz GPS a minitérképen, az utcasarkokon nem fogunk kapni segítséget, így tényleg az érzékeinkre kell támaszkodni, hogy eljussunk a célpontunkhoz, de ha benézünk egy kanyart, a rendőrök nem lesznek olyan megbocsátóak már ezért sem.

Medium nehézségi szinten a rendőrök általában szemet hunynak az olyan szabálysértések felett, amiben senkinek sem esik bántódása (pl. ha gyorsan hajtunk, miközben kikerülünk mindent és mindenkit, vagy ha szabálytalanul megfordulunk egy üres utcában, esetleg átmegyünk egy piros lámpán, vagy ha egy álló járműbe rohanunk), ám ha egy gyalogosra fegyvert tartunk, akkor már fellépnek ellenünk. A Classic nehézségi szinten már a minimális gyorshajtásért is utánunk jönnek, és ha könnyen meg akarjuk úszni, akkor szépen félreállunk és kifizetjük a gyorshajtást. Ha nem, akkor akadályokat hárítanak elénk az úton, ahogy az eredetiben is… de a járművünk nem fogja bírni annyira a terhelést a könnyebb szintekhez képest.

A Classic nehézségi szinten az ellenfeleink jóval agresszívabbak lesznek, több sérülést okoznak, és könnyebben kislisszolnak a támadásaink elől… és nem, a minitérképünkön sem lesznek ott, és ha újratöltjük a fegyverünket, miközben azért van pár töltény a tárban, akkor azokat bukjuk is, ahogy az eredetiben. A közelharcban lesz pár extra lehetőségünk a botos, késes kivégző mozdulatok miatt, de a medikitek kevesebb energiát töltenek vissza, és a HP-nk csak 20%-ig regenerálódik. (A többi szinten tehát több HP regen lesz. Az eredetiből ilyen nekünk nem rémlik. Mafia III anyone?)

A Mafia: Definitive Edition szeptember 25-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és PC-n Steamre.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu