Menu

Call of Duty: Black Ops Cold War – Itt vannak az első hírek [VIDEO]

Az FPS sorozat augusztus 26.-án lerántja a leplet titkairól – akkor jön ugyanis a Call of Duty: Black Ops Cold War hivatalos prezentációja.

 

Itt az első artwork és teaser videó a Call of Duty: Black Ops Cold War-ból, és hát izgatottak vagyunk. Az Activision, a Treyarch és a Raven Software tovább izgatja az embereket, ezúttal már nyíltan megszellőztetve egy olyan témát, ami sokakat érdekelni fog, olyanokat is, akiket maga az FPS-lövöldözős műfaj hidegen hagy. A Cold War – azaz a hidegháború az emberiség történelmének egyik legérdekesebb (és egyben legijesztőbb) időszaka volt, amikor is a Végítélet órája egyre csak közelített az éjfélhez, a biztos pusztulásunkhoz, s ügynökök akciói tartották távol tőlünk a világvégét a gombafelhők árnyékában, folyamatos atomtesztek mellett. A játék ezt az atmoszférát ígéri megidézni, hivatalos bemutatója augusztus 26-ra várható.

A játék hivatalos accountja közzétett egy rövid videót, s egy új artwork leleplezését is megjátszotta, ami olyan komolyra sikeredett, hogy akár a játék borítója is lehetne. Jelen pillanatban mást nem tudunk a gameről. Még megjelenési dátumunk sincs, de most megkockáztatnánk, hogy a novemberre tippelünk, nem csak azért, mert akkortájt várható a PS5 és az Xbox Series X is, hanem mert ez a sorozat egyik megszokott megjelenési időpontja. A játék egyébként jön PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, tehát nem csak next-gen konzolokra.

 

 

Az artwork maga nagyon erős, bátor, újságkivágásaival máris hatásos képet fest a korszakról, amelyben a játék játszódik majd, ehhez jön még a szemüvegben megjelenő, visszatükröződő rakéta… Tökéletes teaser. A játék azt ígéri, hogy visszatér a sorozat gyökereihez, elhagyva a futurisztikus környezetet, hogy a letűnt korok történelmi eseményeire s atmoszférájára összpontosítson.

A kiadó videót is közzé tett Jurij Bezmenov főszereplésével, aki egyébként egy újságíró és KGB informátor volt, egészen addig míg meg nem undorodott a KGB módszereitől, melyekkel kormányokat döntött meg, s ezért nyugatra nem disszidált. Figyelmeztetése a következő:

Egy „Perseus” kódnevű szovjet ügynök férkőzött be a legfelső amerikai körökbe, feladata addig torzítani a tényeket s felforgatni a fennálló rendszer értékrendjét, míg az emberek önként és dalolva el nem fogadják a szovjetek győzelmét a fegyverkezési versenyben. Máig nem tudni, hogy kicsoda ez a Perseus, s hogy folytatja-e tevékenységét, s ha igen, honnan…

Bezmenov a KGB módszertanát is ismerteti: először 10-15 éven át tartó finom agymosás folyik, hogy az emberek lassan, de biztosan kétségbe vonják értékeiket, s elveszítsék cselekvőképességüket, önbecsülésüket, elveiket: ez a demoralizáció. Ezután jön a destabilizáció, a bomlasztás: tönkre tenni a gazdaságot, az idegen országokkal ápolt kapcsolatokat, a honvédelmet. Ezután a krízis előidézése következik az agresszív és gyorsan bekövetkező társadalmi és gazdasági változások által. Végül pedig az ironikusan normalizációnak gúnyolt végső folyamat, amikor is az ország élére állított bábkormány hamis ígéretekkel a KGB kénye-kedve szerint kezdi formálni az ország arculatát.

Ismerd meg a történelmet, vagy elköveted ugyanazon hibákat! – üzeni a videó.

 

 

A kemény aktuálpolitikai áthallásokkal is bíró előzetes igazán hidegrázós, úgy tűnik, hogy ezt a játékot gondolkodó emberek készítik.

Figyelem, ahogyan Bezmenov úr figyelmeztetett minket: az óra ketyeg, a katasztrófa – és a játék –  elkerülhetetlenül közelít.

 

 

Még nem sokat tudunk a COD 2020-ról, de most már nagyon várjuk. A videó és a kép remek ízelítő abból, hogy mire számíthatunk.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu