Easter eggek a The Last of Us Part II új játékmódjaiban

A Naughty Dog játékának két új játékmódja meglepetést tartalmaz – de ehhez teljesíteni kell azokat.

Nemrég frissült a PlayStation 4-exkluzív The Last of Us Part II, amiben két új nehézségi fokozatot találhatunk. A Grounded és a Permadeath volna a két újítás, és ha eljutunk ezek végére, akkor a stáblista közben bukkan fel a meglepetés – Easter eggek a The Last of Us Part II-ben, és akkor itt megejtjük az ekkor szokásosat – csak saját felelősségre javasoljuk a tovább olvasást, mi előre szóltunk.

Szóval a Grounded nehézségi szintet már az első The Last of Us-ban is láthattuk. Ebben a játék úgy lesz nehezebb, hogy halálosabbak az ellenfeleink, miközben a töltények, a fejlesztési lehetőségek és a kraftoláshoz szükséges anyagok ritkábban vannak elszórva a világban, plusz a listen módot is eltüntetik (azaz nincs meg bennünk az a belső radar, hogy meglássuk, hol is tartózkodnak az ellenfeleink, ami az óvatosabb tervezéshez és túléléshez szükséges). Ez tehát nem olyan könnyű, akár a legnehezebbnek is nevezhetnénk emiatt. A stáblista alatt pedig Joel előadásában hallhatjuk a Pearl Jam-től a Future Days című dalt. Ez gyakran felhangzik a játékban, de csak itt, a stáblista során hallgathatjuk meg teljes egészében.

De vannak még easter eggek a The Last of Us Part II más részeiben is… A másik újítás a Permadeath. Ha egyszer meghalunk, akkor konyec, lehet a történet legelejéről kezdeni a kalandozást (és nincs annál rosszabb, ha a létrára nem kapaszkodunk fel, vagy egy kötélmászás közben állítjuk meg a játékot), és ha ezt valahogy túléljük, akkor Shawn James Through the Valley című dala hangzik fel – ezt a The Last of Us Part II marketingjében (reklámok, trailerek) erősen használta a Sony. Ha bármi más szinten jutunk el a játék végére, akkor Ellie és Joel előadásában hallhatjuk Johnny Cash-től a Wayfaring Stranger című dalt.

A The Last of Us Part II már két hónapja elérhető, és nem kizárt, hogy a PlayStation 4 legkelendőbb játékáról van szó.

Forrás: DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu