Little Nightmares 2: játékmenet és megjelenés [VIDEO]

A Tarsier Studios feszült játékának folytatása, a Little Nightmares 2 új videóval kecsegtet, s már azt is tudjuk, hogy PS5-re és Xbox Series X-re is jön majd.

 

A folytatás ingyen frissül next-gen verzióra is, ami mindig jó hír.

Megígérték, betartották. Még a hét elején volt szó róla, hogy a Little Nightmares 2 is jelen lesz a Gamescom megnyitón, s így is lett, a bemutató során a Tarsier Studios játékáról is többet tudhattunk meg, hála a játékmenet mélyére néző előzetesnek, melyet még fontosabb dolog kísért: a megjelenés ideje, s platformjai.

 

 

A Little Nightmares 2 nem csak jelen generációs gépekre, de a jövőben megjelenő PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is elérhető lesz. Az új gameplay videó mellett a Bandai Namco megerősítette, hogy a játék jövőre, február 11.-én érkezik PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. A next-gen változatok a jövő év folyamán jönnek.

Természetesen, ahogyan az elterjedt mostanában, a szép gesztus itt is élni fog: PS4-ről és Xbox One-ról mindenki, aki megveszi a játékot frissíteni tud majd a gépek új generációs játékváltozataira. (Természetesen csak az adott konzolcsaládon belül működik az ingyen felfrissítés.) A Tarsier kalandja nagyobb és hosszabb lesz, mint elődje.

Ha még nem játszottál a Little Nightmares sötét kalanddal, akkor olvasd el tesztünket, mielőtt belevágsz!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu