Menu

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground: stratégia Sigmar korszakából [VIDEO]

Ezt a játék címet egy levegővel nem lehet egymás után háromszor kimondani.

A Focus Home Interactive ezúttal a Gasket Games-et kérte fel arra, hogy most a Warhammer Age of Sigmarból készítsen egy stratégiai játékadaptációt, ami majdnem minden platformra készül már, ami azért eléggé bátor lépésnek tűnik így első blikkre. A játékot a Gamescom nyitóestéje során jelentette be a kiadó.

Szerencsénkre a játék Steam-oldalán kicsivel többet is megtudhatunk a Warhammer Age of Sigmar: Storm Groundról (ez a név eléggé hosszú, nem?). Ebben az egyik frakció parancsoka lehetünk Sigmar korában – ez egy olyan sötét fantasy univerzum, ahol a halhatatlan lovagok stardrake-eket lovagolva próbálják több világot is a haláltól megtisztítani. A Storm Ground a legendák, hősök, pokoli lények és félelmetes csaták helyszíneként szolgál.

A hadseregünk testreszabható lesz, és anélkül ebben a dinamikus (illetve lélegzetelállítónak mondott) körökre osztott harci rendszerű stratégiai játékban nem sok sikerünk lenne. A tempó gyors lesz a harcok során, és ha nyerünk, akkor új alakulatokat szerezhetünk, vagy fejleszthetjük a már meglevőket. Erősebb felszereléseket, plusz durvább képességeket is beszerválhatunk – ezzel pedig valószínűleg az ellenfeleink is lépést fognak tartani.

A játék kampánya nem lesz lineáris. Mindegyik végigjátszás során eltérő esélyünk lesz új alakulatok és felszerelések felkutatására, és ha a sztorit teljesítettük, akkor talán online is megpróbálhatjuk a szerencsénket más játékok ellen. Ez a Games Workshop Age of Sigmarjának első játékadaptációja (de nem biztos, hogy sokan számítottak erre), és nem tudni még, hogy az 1v1 is javíthat-e az első benyomásokon. Az előrendelők 15%-os kedvezményt és három plusz fegyvert kapnak.

A Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground nem vicc, de tényleg mindenre készül, leszámítva az iOS/Android párost. PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PC-re (Steam), Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra is megtalálhatjuk majd valamikor 2021 elején… és ezt a szóviccet kb. két évtizede mindegyik sajtóorgánum elsütötte mindegyik Warhammer-játék esetében, úgyhogy nem hagyjuk ki – aki mer, az Warhammer.

Forrás: Gematsu

Warhammer Age of Sigmar Storm Ground 2020 08 27 20 001

Warhammer Age of Sigmar Storm Ground 2020 08 27 20 002

Warhammer Age of Sigmar Storm Ground 2020 08 27 20 003

Warhammer Age of Sigmar Storm Ground 2020 08 27 20 004

Warhammer Age of Sigmar Storm Ground 2020 08 27 20 005

Warhammer Age of Sigmar Storm Ground 2020 08 27 20 006

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu