Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground: stratégia Sigmar korszakából [VIDEO]

Ezt a játék címet egy levegővel nem lehet egymás után háromszor kimondani.

A Focus Home Interactive ezúttal a Gasket Games-et kérte fel arra, hogy most a Warhammer Age of Sigmarból készítsen egy stratégiai játékadaptációt, ami majdnem minden platformra készül már, ami azért eléggé bátor lépésnek tűnik így első blikkre. A játékot a Gamescom nyitóestéje során jelentette be a kiadó.

Szerencsénkre a játék Steam-oldalán kicsivel többet is megtudhatunk a Warhammer Age of Sigmar: Storm Groundról (ez a név eléggé hosszú, nem?). Ebben az egyik frakció parancsoka lehetünk Sigmar korában – ez egy olyan sötét fantasy univerzum, ahol a halhatatlan lovagok stardrake-eket lovagolva próbálják több világot is a haláltól megtisztítani. A Storm Ground a legendák, hősök, pokoli lények és félelmetes csaták helyszíneként szolgál.

A hadseregünk testreszabható lesz, és anélkül ebben a dinamikus (illetve lélegzetelállítónak mondott) körökre osztott harci rendszerű stratégiai játékban nem sok sikerünk lenne. A tempó gyors lesz a harcok során, és ha nyerünk, akkor új alakulatokat szerezhetünk, vagy fejleszthetjük a már meglevőket. Erősebb felszereléseket, plusz durvább képességeket is beszerválhatunk – ezzel pedig valószínűleg az ellenfeleink is lépést fognak tartani.

A játék kampánya nem lesz lineáris. Mindegyik végigjátszás során eltérő esélyünk lesz új alakulatok és felszerelések felkutatására, és ha a sztorit teljesítettük, akkor talán online is megpróbálhatjuk a szerencsénket más játékok ellen. Ez a Games Workshop Age of Sigmarjának első játékadaptációja (de nem biztos, hogy sokan számítottak erre), és nem tudni még, hogy az 1v1 is javíthat-e az első benyomásokon. Az előrendelők 15%-os kedvezményt és három plusz fegyvert kapnak.

A Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground nem vicc, de tényleg mindenre készül, leszámítva az iOS/Android párost. PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PC-re (Steam), Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra is megtalálhatjuk majd valamikor 2021 elején… és ezt a szóviccet kb. két évtizede mindegyik sajtóorgánum elsütötte mindegyik Warhammer-játék esetében, úgyhogy nem hagyjuk ki – aki mer, az Warhammer.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu