Jurassic World: Világuralom: a máltai forgatáson láthatjuk az új raptorokat!

MOZI HÍREK – A máltai forgatás néhány kiszivárgott forgatási fotója leleplezhette le a film új ragadozó dínóit.

A Screen Rant írt arról egy, a Jurassic Worldre specializálódott rajongói híroldal alapján, hogy új raptorfejeket csíptek el lesifotósok a franchise Világuralom alcímre hallgató harmadik részének máltai forgatásáról.

Azt viszont hozzá kell tenni (és ezt a Jurassic_World_Fandom is megjegyezte), hogy a képeken bizony még nem az animatronikus modelleket láthatjuk, így könnyen előfordulhat, hogy a végleges design a filmben majd máshogy néz ki, illetve a jégkrémpálcikákra szúrt Pyroraptor-fejeket fejeket is csak „placeholder” referenciaként használja a stáb.

Egyébként a franchise visszatérő rendezője, Colin Trevorrow még február elején mutatott be egy hozott videót a Jurassic World: Világuralom egyik kisebb dínójáról, illetve nemrég láthattunk pár ismerős ragadozót is – nem csoda, hogy ekkora időeltéréssel, hiszen a forgatás is mostanában indult újra. Érdekesség, hogy a koronavírus-járvány miatt a máltai felvételeken per pillanat csak a second unit vehet részt, a fő stáb és a főbb színészek állítólag nem.

És hogy mikor kerül mozikba maga a film? Ha minden jól megy, akkor 2021. június 10-én már nálunk is a randalíroznak a dínók a filmvásznon, persze, „ember tervez, COVID végez”, szóval majd meglátjuk…

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu